Snižene cene "fijata" u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Snižene cene “fijata” u Srbiji

  Dobra vest za sve koji su u Novoj godini odlučili da kupe novi automobil. Od danas nove niže cene “fijata” u Srbiji – u proseku od 10 do 13 odsto. Najveći popust je za “Fijat tipo”, gotovo 2.000 evra. “Fijat” je prošle godine prodao 2.000 “fića” koji se proizvode u Kragujevcu, što je 10 odsto celukupnog srpskog tržišta.

  Rast prodaje od 16 odsto najviše su podstakle akcije staro za novo i reciklaža.

  Sada “Fijat” u Srbiji više ne uslovljava kupce ni reciklažom ni kupovinom staro za novo, već je popust isti za sve.

  “U proseku ‘Fijat’ automobili su jeftniji za 10 do 13 odsto. Popust na ‘tipu’ je sa 13.000 na 11.000 evra bez ikakvih uslovljavanja. Ako kupujete na kredit rata za ‘fijat 500 L’ je 102 evra a za “tipo” 112 evra. I dalje otkupljujemo automobile sada i drugih proizvođača čija cena može ući u depozit za kredit”, objašnjava komercijalni direktor “Fijat krajsler automobila” Umberto Januceli.

  “Fijat” je i najveći izvoznik iz Srbije u prošloj godini sa 990,7 miliona evra. Iz kragujevačke fabrike svake nedelje izlaze kompozicije vozova za izvoz.

  “Velika većina od ukupno transportovanih vozila čini železnički transport na relaciji Kragujevac – Luka Bar, odakle dalje distribucija ide brodovima. Železničku kompoziciju čini 17 vagona sa ukupno 221 vozilom”, navodi Nataša Spasojević iz fijatove Logistike.

  U “Fijatu” kažu da u 2017. godini očekuju još bolji rezultat. Neće čekati sajam automobila u Beogradu da bi korigovali cene. Ovako snižene, važiće cele godine.

  Izvor: BIZLife/RTS

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE