Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SKANDAL U BRUSU: Jutkinoj sekretarici otkaz i pretnje

  Dok se još uvek čeka šta će biti sa slučajem predsednika opštine Brus kog je nekoliko sugrađanki prijavilo zbog napastvovanja, žrtve su pod konsantnim pritiscima, a jedna je već dobila otkaz.

  Nakon što su se odvažile da prijave uznemiravanje kojem su bile izložene od predsednika opštine Brus Milutina Jeličića, žrtve su pod konstantnim pritiscima.

  Danima su preko društvenih mreža dobijale najvulgarnije uvrede, ali i pretnje.

  Marija Lukić, sekretarica koja je prva prijavila predsednika opštine Milutina Jeličića Jutku za seksualno uznemiravanje, prijavila je policiji i pretnje koje dobija na Fejsbuku.

  Kako intenzitet zastrašujućih poruka i pretnji nije opadao, sve je prijavila policiji. Prijavila sam pet osoba koje su mi pretile pod svojim imenom i prezimenom na društvenim mrežama, a bilo je mnogo onih koji anonimno prete. U početku sam trpela, ali sada je zaista postalo nepodnošljivo, kaže Lukićeva za Blic.

  U međuvremenu, Lukićeva je dobila otkaz iako joj je ugovor važio do kraja mandata Skupštine opštine.

  „Obaveštavamo vas da je smanjen obim poslova zbog kojih smo vas angažovali ugovorom, te iz tih razloga prestaje potreba za vašim angažovanjem“, navodi se u raskidu ugovora koji je potpisao Miroslav Panić, predsednik Skupštine Brusa.

  Iako su u SNS tvrdili da će protiv Jeličića pokrenuti disciplinski postupak i izbaciti ga, ukoliko krivični postipak bude pokrenut, to se do sada nije dogodilo.

  Jeličića je za napastvovanje optužilo desetak žena, a dokazi postoje u četiri slučaja. Nije mu određen pritvor, a slučaj je prebačen u sud u Kruševcu.

  Prema pisanju Kurira, pre desetak dana skupština opštine Brus usvojila je odluku da se sruši lokal muža Marije Lukić.

  Većinom od 19 odbornika doneta je odluka o uklanjanju objekta koji se u Zoni 1 ove opštine nalazi više od 40 godina i koji do sada nikada nije bio sporan.

  Odmah nakon što je odluka doneta, Jeličić je sa odbornicima i saradnicima koji su mu pomogli, to i proslavio, pisao je tada Kurir.

  Izvor: Blic, Kurir

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE