Siguran šoping u najvećoj prodavnici Fashion&Friends u regionu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Siguran šoping u najvećoj prodavnici Fashion&Friends u regionu

  Vodeći regionalni multibrend koncept Fashion&Friends otvorio je prošlog oktobra u tržnom centru Galerija Belgrade svoju dvadeset četvrtu prodavnicu, ujedno i najveću na Balkanu, koja se prostire na 1300 m2 i u ponudi sadrži preko trideset svetskih modnih brendova.

  Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji u prizemlju šoping centra, kupcima je omogućen lak pristup direktno sa ulice.

  U skladu s postojećim epidemiološkim merama, nivo zaštite i higijene u prodavnici podignut je na maksimalni nivo. Na samom ulazu u Fashion&Friends, kom se pristupa sa javne površine na istočnoj strani Galerije, postavljene su dezobarijere, kao i sredstva za dezinfekciju ruku.

   

  U prodavnici je obavezno nošenje zaštitnih maski, uz kontrolu dozvoljenog broja kupaca i  poštovanje propisanog rastojanja od 2m. Maloprodajni tim redovno vrši dezinfekciju svih površina, s posebnim fokusom na prostrane kabine za presvlačenje.

  Omiljena modna adresa za ljude sa stilom od početka epidemije preduzima sve mere kako bi se sačuvalo zdravlje kupaca i zaposlenih, a kupovina učinila što sigurnijom.

  Kao podstrek da u jeku korona virusa pazimo na sebe i druge, Fashion&Friends je lansirao maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske donira se u dobrotvorne svrhe posredstvom Forever Friends fondacije.

  Fashion&Friends Galerija otvorena je svakog dana od 10 do 20 časova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Fashion&Friends

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE