Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Schneider Electric Razvojni centar poziva studente da se prijave za stipendije

  Schneider Electric Razvojni centar programom stipendiranja nastavlja da podržava studente u usavršavanju i postavljanju temelja svoje karijere.

  Kao kompanija koja godinama prepoznaje i gradi znanje, rad i obrazovanje, Razvojni centar studentima nudi razmenu znanja i iskustava direktno sa mentorima, priliku da svoje formalno obrazovanje primene na praktičnim primerima, stipendiju, a nakon završetka školovanja i mogućnost da svoju karijeru započnu u kompaniji Schneider Electric.

  Za program stipendija Schneider Electric-a mogu se prijaviti studenti druge, treće i četvrte godine akademskih ili master studija tehničkih smerova na Fakultetu tehničkih nauka i Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, kao i na Elektrotehničkom i Matematičkom fakultetu u Beogradu, sa minimalnom prosečnom ocenom 8.50.

  Program je osmišljen tako da pruži podršku najboljim studentima u fakultetskim izazovima i dodatno ih motiviše da budu proaktivni i uspešni tokom studiranja, a kroz dva godišnja ciklusa prijava primetna je konstantna zainteresovanost novih generacija.

  Schneider Electric Razvojni centar okuplja više od 1000 stručnjaka iz oblasti energetike i računarstva. A do sada je u programu stipendija učestvovalo 700 stipendista.

  Svi studente koji žele da obogate svoje znanje ili da kreiraju budućnost u Schneider Electric Razvojnom centru, mogu da se prijave za stipendije do 5. 11. 2021. godine, na linku – https://www.schneider-electric-dms.com/career/#scholarship-form

  Izvor: BIZLife

  Foto: Schneider Electric

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE