Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Saznajte više o međusektorskoj saradnji na Move.Link.Engage. konferenciji

  Saznajte više o međusektorskoj saradnji na Move.Link.Engage. konferenciji

  Move.Link.Engage. konferencija pod nazivom Snaga partnerstva održaće se u utorak 15. novembra u hotelu Mona Plaza, po osmi put, u organizaciji Beogradske otvorene škole (BOŠ). Ovogodišnji fokus je na važnosti saradnje civilnog, poslovnog i javnog sektora posebno u oblastima kao što su zaštita životne sredine, unapređivanje zapošljivosti mladih, društvena odgovornost i savesno korporativno upravljanje.

  Move.Link.Engage. kao jedinstveni forum koji se bavi unapređenjem kvaliteta života u zajednici okupiće predstavnike sva tri sektora, kako bi podstakao diskusiju između eksperata u navedenim sferama. BOŠ tim je sproveo analizu na temu saradnje između poslovnog i civilnog sektora, a na konferenciji će biti predstavljno istraživanje i konkretne preporuke o tome kako da se unapredi ova saradnja. Biće predstavljene tri uspešne inicijative civilnog i poslovnog sektora, proizašle iz aktivnosti delovanja BOŠ-a i partnerskih organizacija. Fokus će biti na motivima za zajedničko delovanje, izazovima sa kojima su se predstavnici inicijativa suočavali tokom zajedničkog delovanja, ali i strategijama za prevazilaženje istih. Cilj je zajednički – uspostavljanje održivog, međusektorskog partnerstva za budućnost sa konkretnim koracima ka ostvarenju.

  Neki od najavljenih govornika i govornica na Move.Link.Engage. konferenciji su:

  • Šenli Pinčoti – direktorka Kancelarije za demokratski i ekonomski razvoj pri misiji USAID-a
  • Žarko Stepanović – pomoćnik ministra, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog
  • Milena Mićanović – direktorka komunikacija, OTP banka Srbija
  • Aleksandar Plavšin – direktor marketinga, Manpower Group Srbija
  • Dragoljub Damljanović – direktor Schneider Electric Hub, predsednik Srpske asocijacije menadžera

  Konferenciju možete pratiti uživo putem linka na zvaničnom veb-sajtu.


  U prethodnih sedam godina, Move.Link.Engage. okupio je više od 145 govornika, koje je imalo priliku da sluša čak 1.450 učesnika na preko 40 panela, uz podršku 12 donatora. Od 2015. godine do danas, cilj konferencije ostao je nepromenjen – promovisanje znanja, partnerstva i odgovornosti kroz konstantan rad na unapređenju kvaliteta života u zajednici i bavljenje pitanjima od društvenog značaja. Događaj podržavaju Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Ambasada Švedske u Beogradu, a organizuju Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom BFPE za odgovorno društvo, Balkanskom istraživačkom mrežom Srbija i Nordic Business Alliance.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE