Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sat koji osluškuje vaše potrebe i odražava vaš jedinstveni stil

  Glavna uloga pametnog sata jeste da olakša našu svakodnevnicu. Za današnji tempo života, pametni satovi su definitivno idealan izbor za obavljanje mnogih stvari „u hodu“ jer imaju funkcije poput mobilnih telefona. Još ako je uz to ova nosiva tehnologija dizajnirana tako da odgovara svakom komadu vaše garderobe, više definintivno ne treba da oklevate u kupovini.

  Osluškujući zahteve tržišta, potpuno redizajniranom serijom Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic, kompanija Samsung Electronics započela je novu eru inovacija pametnih satova i korisnicima ponudila premijum izgled ovog pametnog uređaja za sva vremena.

  Galaxy Watch4 seriju odlikuje moderan i elegenatan minimalistički dizajn, koji se zbog svoje svedenosti savršeno uklapa u sve modne kombinacije, od svečanih do sportskih. Oba sata su tanja od svojih prethodnih generacija i mogu se kombinovati sa raznim kaiševima tako da odražavaju vaš jedinstven stil.

  Možete birati između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju vašem ukusu, vremenskim prilikama, ili nekom događaju.

  Pored toga što je privlačan na izgled, ovaj pametni sat ima čitav niz funkcija za dobrobit pojedinca kako bi korisnici imali dublji i korisniji uvid u svoje opšte zdravstveno stanje. Galaxy Watch4 opremljen je revolucionarnim Samsung bioaktivnim senzorom, koji se odlikuje manjim i kompaktnijim dizajnom, a pritom ne gubi ništa od preciznosti merenja.

  Ovaj novi 3-u-1 senzor omogućava korisnicima da prate svoj krvni pritisak, otkriju nepravilan rad srca, mere nivo kiseonika u krvi i, po prvi put, izračunaju svoj telesni sastav.

  Potpuno nov alat za merenje telesnog sastava korisnicima pruža dublji uvid u opšte zdravlje, potrošene kalorije i meri ključne karakterisike kao što su masa skeletnih mišića, bazalna metabolička stopa, procenat vode i masti u organizmu. Sada lako možete proveravati telesni sastav na svom ručnom zglobu sa samo dva prsta. Za oko 15 sekundi senzor na vašem satu će prikupiti 2400 različitih podataka.

  Da se ovaj pametni sat zaista izdvaja po svojim mogućnostima, pokazuje impresivnih 16GB memorije, što je dovoljno da skladištite svoje omiljene aplikacije, muziku i fotografije. Pritom, ne morate više da brinete da li ste poneli svoj telefon sa sobom, Galaxy Watch4 je u potpunosti sinhronizovan sa vašim telefonom – aplikacije se automatski instaliraju na satu kada se preuzmu na telefonu.

  Baterija traje čak 40 sati bez punjenja, a za samo 30 minuta brzog punjenja obezbeđuje se čak 10 sati trajanja baterije.

  Uz Galaxy Watch4 možete uživati u grupnim izazovima sa prijateljima i porodicom, ili napravite kućnu teretanu povezivanjem svog pametnog sata Galaxy Watch4 na svoj Samsung Smart TV, na čijem ekranu se prikazuje broj kalorija i puls radi lakšeg praćenja.

  A kada ste spremni za odmor, serija Galaxy Watch4 nudi najkompletniju sliku vašeg obrasca spavanja do sadasa više detalja nego ranije. Ne samo da možete da detektujete zvuke hrkanja, već i da dobijete nivo kiseonika u krvi dok spavate Zajedno sa naprednim rezultatima spavanja, vaš Galaxy Watch4 vam može pomoći da se bolje odmorite.


  Cena i dostpunost

  Modeli Galaxy Watch4  dolazi u veličini od 40mm i 44mm, po početnoj ceni od 29.999 dinara za Bluetooth verzije. Varijanta od 40mm je dostupna u crnoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji, dok je varijanta od 44mm u ponudi u crnoj, srebrnoj i elegantnoj zelenoj boji. 

  Galaxy Watch4 Classic ima početnu cenu od 44.999 dinara za Bluetooth verzije i biće dostupan u varijantama od 42mm i 46mm variante u crnoj i srebrnoj boji.

  Sve detaljnije informacije možete pronaći OVDE.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE