Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Saša Mlađenović – finansijski direktor godine

  Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) je nagradu za finansijskog direktora godine dodelilo Saši Mlađenoviću iz kompanije Karin Komerc MD.

  Dodela nagrada organizovana je 13. decembra, u hotelu „Marriott“ u Beogradu.

  Kako je Mlađenović rekao, to je veliko priznanje za njega, jer „dolazi od kompetentnog žirija i stručnih  kolega čije mišljenje izuzetno ceni i uvažava“.

  „Nakon dvanaest godina požrtvovanog rada i svakodnevnog usavršavanja, usledila je ova prestižna nagrada. Pored lične i profesionalne satisfakcije, ovo je i veliki podstrek da budem još bolji i uspešniji u svom poslu“, rekao je dobitnik ovogodišnje nagrade Saša Mlađenović.

  Članica Upravnog odbora UFDS-a, Mina Janjić istakla je da je cilj izbora CFO-a godine da se podigne svest domaće javnosti o važnosti finansijske struke i jačanje uloge finansijskih direktora u privredi i institucijama od značaja.

  „Posebno nam je zadovoljstvo što je ovogodišnja nagrada pripala Saši Mlađenoviću koji je sproveo finansijsku konsolidaciju kompanije Karin Komerc MD, koja je danas jedan od tržišnih lidera u oblasti građevinarstva u Srbiji”, rekla je Janjić.

  Menadžer UFDS-a Aleksandar Plavšin ocenio je da se izborom najkvalitetnijeg finansijskog direktora promoviše finansijska struka i dobra praksa u sektoru finansija.

  „Usled brojnih izazova u domaćoj privredi, naredne aktivnosti Udruženja će biti usmerene na razmenu iskustava iz prakse, regionalnu saradnju, unapređenje poreske politike i poslovnog ambijenta, ali i jačanje uloge finansijskih direktora u privredi i institucijama od značaja, rekao je Plavšin.

  Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) je jedina strukovna asocijacija koja okuplja finansijske direktore i rukovodioce sektora finansija na teritoriji Srbije.

  Udruženje je osnovano 2014. godine u Beogradu, sa ciljem povezivanja finansijskih direktora i podsticanja njihovog profesionalnog razvoja. Članovi UFDS upravljaju finansijama u kompanijama koje ostvaruju pet milijardi evra prihoda i zapošljavaju 46.000 ljudi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE