Saradnja FEFA fakulteta i I&F Grupe - novi moduli na master studijama  

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Saradnja FEFA fakulteta i I&F Grupe – novi moduli na master studijama  

  Fakultet FEFA, vodeći privatni fakultet za obrazovanje stručnjaka u oblasti ekonomije, novih tehnologija i kreativnih industrija i I&F Grupa, komunikacioni sistem koji posluje u 12 zemalja jugo-istočne Evrope i nordijskog regiona, započeli su saradnju na master studijama ekonomije koji je od ove godine sačinjen od tri izborna modula – Marketing i menadžment, Poslovna ekonomija i Poslovna i finansijska analitika.

  Kroz celokupan program master studija, studentima se pružaju znanja i podrška koja je ključna za uspeh u „novoj realnosti“, stvarajući nove generacije ekonomista koji znaju kako da stvore novu vrednost za svoju kompaniju. I&F Grupa koja u svom portfoliju ima različite delatnosti i profesije svojim iskustvom i znanjem doprineće ovom programu master studija sa komplementarnim temama i poljima koje će studenti, dodatno i po svom izboru moći da prate.

  U tom cilju brojnim predavačima  pridružiće se kao gosti predavači zaposleni I&F Grupe koji će na predmetima: Principi marketinga, Poslovne inovacije i Marketinška istraživanja i analitika preneti teorijska i praktična znanja stečena tokom dugogodšnjeg rada na 12 evropskih tržišta koji pokrivaju više od 58 miliona potrošača.

  “Nova realnost” u kojoj živimo prouzrokovana pandemijom korona virusa sve više ukazuje na neophodnost inovacije obrazovnog sistema osnaživanjem mladih kako bi se prilagodili stalnim i često iznenadnim promenama na tržištu, ne samo u ovom trenutku, već i u budućnosti.

  U razvoju programa studija, odnosno dopune u slučaju I&F Grupe, učestvovali su i inostrani akademski partneri: MOC mreža Instituta za strategiju i konkurentnost Harvard poslove škole i Univerzitet Fordham. Program je koncipiran tako da pruži savremena znanja za kojima postoji najveća tražnja na tržištima rada kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

  Studenti master studija ekonomije će istovremeno imati mogućnost da, ukoliko žele, slušaju predavanja i na master studijama digitalne transformacije kako bi dobili i druga komplementarna znanja i stekli još širi uvid u savremen način poslovanja. Zahvaljujući različitim beneficijama, kompletan program master akademskih studija organizovan je tako da pruži ubedljivu prednost pojedincima pri pozicioniranju na domaćem i inostranim tržištima rada i na taj način, istovremeno, značajno doprinese stvaranju novih vrednosti u kompanijama u kojima započinju svoju profesionalnu karijeru.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE