Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sandra Božić ne zna šta je hektar a imenovana u Odbor za nuklearnu bezbednost

  Narodna poslanica SNS-a i bivša direktorka JKP Grejanje Pančevo, Sandra Božić imenovana je za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije.

  Na čelu Odbora Direktorata je ministarka kulture Maja Gojković, a odluku o imenovanju Božićeve je potpisala premijerka Ana Brnabić.

  Mandat koji je Božić dobila ovom prilikom je pet godina, prenosi Nova S.

  „Na osnovu člana 15. i člana 17. stav 1. Zakona o radijacionoj i nuklearnoj sigurnosti i bezbednosti („Službeni glasnik RS”, br. 95/18 i 10/19) i člana 43. stav 2. Zakona o Vladi („Službeni glasnik RS”, br. 55/05, 71/05 –ispravka, 101/07, 65/08, 16/11, 68/12 – US, 72/12, 7/14 – US, 44/14 i 30/18 – dr. zakon), Vlada donosi REŠENJE o imenovanju člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije. Imenuje se Sandra Božić za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, na pet godina. Ovo rešenje objaviti u „Službenom glasniku Republike Srbije”. 24 broj 119-11763/2021″ navodi se u rešenju koje je potpisala predsednica Vlade.

  Rani radovi Sandre Božić

  Božić je poznata po vređanju opozicije i obračunavajnu sa onima koji ne dele politiku Srpske napredne stranke.

  U žižu javnosti dospela je kada se pridružila svom kolegi i šefu poslaničke grupe SNS Aleksandru Martinoviću na stepenicama ispred Republičkog parlamenta – u štrajku glađu. Isti je prekinula i pre nego što ga je započela, nakon poziva Aleksandra Vučića.

  Božić je u poslaničke klupe sela 2018, umesto Vesne Rakonjac, kojoj je prestao mandat. Prema javno dostupnim podacima, od marta 2015. do marta 2018. bila je direktorka pančevačkog JKP „Grejanje“. Nakon što je izabrana za poslanicu, podnela je ostavku na dotadašnju funkciju.

  Božić je bila i u našoj Izjavi dana

  IZJAVA DANA: Šta zna glasač SNS-a koliko je hektar

  Predsednica je Unije žena SNS Pančevo i poverenica Gradskog odbora te stranke u Pančevu. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Izjavila je jednom da je u politiku ušla „iz uverenja“.

  Članica je skupštinskih odbora za rad, prava deteta, odbranu, zdravlje, administrativno-budžetska pitanja, te grupa prijateljstava sa Švedskom, Rusijom, Austrijom, Nemačkom, Ganom, Kinom, Grčkom, SAD, Azerbejdžanom i Portugalom.

  Izvor: Mediji

  Foto: YT Screenshot/Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE