Samsung The Frame - Mini umetnička galerija u vašoj kancelariji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Samsung The Frame – Mini umetnička galerija u vašoj kancelariji

  The Frame – kako mu samo ime govori, napravljen je da bude TV koji izgleda kao elegantna uramljena slika, bilo da je uključen ili ne. The Frame ima okvir poput rama za umetničke slike, a sami možete da birate boju rama u odnosu na ostatak enterijera. Zamena jednog rama drugim je prilično laka, pomoću malih magneta i traje svega nekoliko sekundi. Svojim elegantnim i modernim dizajnom The Frame se besprekorno uklapa u svaki enterijer i podiže estetiku enterijera na viši nivo.

  TV kad je uključen, umetničko delo kad je isključen

  Zahvaljujući vrhunskoj Quantum Dot tehnologiji, koja čini boje živahnijima i osigurava savršen prikaz slike, umetnička dela će verodostojno biti prenesena na veliki ekran televizora. Doslovno ćete moći da doživite teksturu umetničke slike posmatrajući je.

  Takođe, uz pomoć senzora osvetljenosti koji detektuje količinu ambijentalnog svetla danju i noću, automatski balansira osvetljenost ekrana i boje, čime umetničko delo izgleda najefektnije u datim okolnostima.  Kako bi dodatno uštedeo struju , senzor pokreta detektuje vaš odlazak i isključuje umetnički režim, a kada ponovo uđete u sobu, senzor pokreta će se potruditi da umetnost na zidu oživi.

  Pored Art Store opcije i uživanja u remek-delima, The Frame nudi mogućnost i da u isključenom režimu prikazuje i vašu umetničku i ličnu kolekciju fotografija

  Korisnici mogu izabrati prilagodljiv ram koji izgleda kao pravi okvir za slike u raznim varijantama – beli, bež ili braon diskretni ravan okvir, ili nakošeni ram u beloj ili boji cigle. The Frame televizor može se postaviti na TV stalak ili na zid kako bi se dobio izgled kao u galeriji, a od skoro može da se postavi i na studijski stalak.

  Uživanje u renomiranim remek-delima

  Uz originalan i savremeni dizajn, u središtu The Frame televizora nalazi se Art Store prodavnica – jedinstvena pretplatnička platforma za umetnost. U trenucima u kojima se ne koristi The Frame za gledanje sadržaja, može da se uključi Ambient Mode način rada kako bi izabrali neko od umetničkih dela koje žele da emituju na ekranu, iz bogate biblioteke slika i fotografija, i na taj način pretvore svaku prostoriju u umetničku galeriju ispunjenu najpoznatijim svetskim umetničkim delima.

  Za više informacija o portfoliju Samsung lifestyle televizora, posetite sajt.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE