Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Samo se priča o koroni: Đukanović pozvao Vladu da UGASI Krizni štab

  Funkcioner Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović pozvao je Vladu Srbije da raspusti Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere.

  Tokom rasprave u Skupštini Srbije o finansijskim planovima nezavisnih tela, poslanici grupe „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ (AVZND) i Socijalističke partije Srbije (SPS) uglavnom su kritikovali opoziciju i medije koji kritikuju vlast, a bilo je i poziva Vladi da ugasi Krizni štab i ne prihvati predložene protivepidemijske mere.

  Đukanović je pozvao Vladu da to učini i rekao da „ne možeš da čuješ više da se neko leči od kancera, priča se samo o koroni“.

  „Molim da se ne prihvate mere Kriznog štaba, prestanite da maltretrate privredu, kako će neko da podeli platu ako ga zatvarate“, pitao je poslanik, a Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je pozvao da „reaguje zbog širenja panike“.

  Đukanović je rekao da je „veliki protivnik“ regulatornih tela. „Sve bih ih pogasio“, jer „njih niko ne kontroliše“, a ministarstva su „pretvorena u ikebane“, naglasio je.

  „Agencija za borbu protiv korupcije takođe treba da se ugasi jer služi da se zaposle nevladine organizacije“ rekao je Đukanović i dodao da su njihove plate „ogromne… kao pijavice na budžetu“.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE