Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sa BusPlusom i u prodavnicu

  Bus plus kartice postaće platne, najavio je gradski menadžer Goran Vesić, a građani će moći da ostvare i popuste na cenu markice i račun Infostana.

  Prema njegovim rečima, Beograđani koji budu nabavili novu bus plus karticu moći će da biraju da li će im ona biti i platežno sredstvo.

  To je velika novina. Naime, kartica će biti uključena u takozvani lojaliti program, odnosno njom će moći da se plaća u određenim radnjama. Za to će kupci dobijati i bonuse koji će im omogućiti popuste na cene markice narednog meseca. Planirano je i da grad daje popuste građanima koji ovom karticom reše da plate račun Infostana, rekao je gradski menadžer za Novosti.

  Za ovu uslugu je kompanija Apeks tehnolodži solušn raspisala konkurs na koji se jedina javila AIK banka, a reč je o beskontaktnim karticama koje izdaje banka.

  Vesić je ocenio u ovom trenutku je gradski prevoz najveći problem. Uspeli smo da finansijski stabilizujemo sva preduzeća u gradu osim GSP, koji svakog meseca pravi gubitak od 200 miliona dinara. To može da se zaustavi jedino boljom naplatom karata, rekao je Vesić i najavio rigorozniju kontrolu.

  Kada bi u Beogradu svi zaposleni u državnoj upravi i javnim preduzećima plaćali markicu direktno, prihod GSP bi bio veći za 300 miliona dinara mesečno, tvrdi Vesić, koji veruje da bi jedino ta mera dovela do potpunog ozdravljenja GSP.

  Izvor: Novosti, Agencije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE