Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fiat (Unsplash)

  RTS prodaje 35 službenih vozila: Najjeftiniji FIAT, samo 27.000 RSD

  Radio televizija Srbije (RTS) objavila je na svom portalu odluku o tome da prodaje 35 korišćenih rashodovanih vozila.

  „Radio televizija Srbije objavljuje oglas za prodaju 35 korišćenih rashodovanih vozila se prodaju pojedinačno, u viđenom tehničkom i stanju kompletnosti, sa potrebnom dokumentacijom za dalje registrovanje, bez prava na naknadnu reklamaciju“, navodi se u objavi.

  RTS nudi i mogućnost uvida u vozila uz prethodnu najavu, a pravo prijave na oglas i učešća u kupovini vozila imaju pravna i fizička lica, koja su dužna da nakon usvojene ponude i potpisanog Ugovora za predmetno vozilo izvrše avansnu uplatu na račun RTS-a.

  Zgrada RTS-a (Screenshot)

  „Dostavljanje pojedinačnih ponuda, za svako pojedinačno vozilo navedeno u oglasu, se vrši u zatvorenoj koverti, predajom na pisarnici RTS-a. Javno otvaranje prispelih ponuda će se obaviti u roku od dva radna dana, od isteka roka predaje ponuda iz prethodnog stava“, piše u objavi.

  Iznos date ponude je bez PDV-a, koji plaća ponuđač, kao i sve eventualne iznose poreza ili drugih troškova dalje registracije ili prometa predmetnog vozila. Ponuđeni iznos ne može biti manji od naznačene početne cene vozila.

  Automobili (Unsplash)

  Vozila koja su predmet ponude uglavnom su stara dvadesetak godina, a pored godine proizvodnje u oglasu su navedeni i pređena kilometraža, registarski broj, broj šasije, broj motora i početna cena.

  Cene vozila su raznolike, pa se tako može kupiti više vozila marke Fiat Tempra, čija je godina proizvodnje 1998. za 27.000 dinara, ili Fiat Doblo sa početnom cenom od 72.000 dinara.

  Za one sa malo dubljim džepom tu je Volkswagen Transporter za 236.100 dinara ili Fiat Ducato Panorama iz 2007. za 271.600 dinara.

  Celokupnu ponudu automobila RTS možete pogledati na ovom linku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Scrn/Unsplsh

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE