Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  robot-reper

  Kiborzi su među nama: Robot-reper potpisao ugovor kao da je čovek (VIDEO)

  FN Meka je virtuelna osoba koja se bavi rep i trep muzikom. On nije prvi slučaj ovakvog oblika izražavanja, ali njegov primer jeste prvi put da jedan virtuelni izvođač potpiše unosan ugovor sa prestižnom izdavačkom kućom “Capitol Records”.

  FN Meka je kiborg sa zelenim očima, dredovima i bradom iste boje. Smišljen je na bazi dopunjene stvarnosti (AR).

  Najpre se pojavio na društvenim mrežama, 2019. godine. Nije mu trebalo mnogo da postane viralan. Prvi skok desio se na TikToku kada se hvalio svojim Guči automobilom. Na ovoj društvenoj mreži sada ima deset miliona pratilaca.

  @fnmeka Florida Water out now!! Go stream that and drop a 🐍 💦 in the comments for Wunna❕ #FreeGunna ♬ Florida Water – FN Meka & Gunna & Clix

  Robot-reper: Nije prihvaćen od sveta

  Iza toga, poenta njegovog lika je da nije prihvaćen od sveta. Ali prihvatili su ga čelnici Capitol Records-a, uvažene izdavačke kuće, s kojom je potpisao ugovor o čijoj se finansisjkoj konstrukciji, bar za sada, ne zna mnogo.

  Robot-reper je za „Capital Records“ debitovao singlom „Florida Water“, koji je nastao u saradnji sa Gunom i profesionalnim igračem Fortnita Cliksom.

  Produkciju potpisuje Turbo, lik koji sarađuje sa sa Travisom Skotom, Lil Bejbijem i Jang Tugom.

  Producentska kuća koja podržava i Džonija Depa

  U biznisu, između ostalog, stvari se menjaju onda kada im neka zvanična struktura da potvrdu.

  U ovom slučaju, veštačku inteligenciju, VR i AR mogu da koriste različiti pojedinci i kompanije, i da uz pomoć njih realilzuju različite projekte, i da se u široj slici ništa ne desi. Ovde, u slučaju FN Meka, diskografska kuća koja zastupa, između ostalih, Džonija Depa, odlučila se da podrži virtuelnu stvarnost.

  Tržišno gledano, FN Meka trenutno jeste broj jedan virtuelna osoba u svetu muzike. S tim u vezi, nije neočekivano da će se tokovi novca slivati ka njemu. Sa druge strane, kakav će biti komentar realnih repera i trepera, ili i oni imaju svoj finansijski udeo u celoj priči?

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE