Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Rezultati ankete: UniCredit proglašena za Najboljeg pružaoca usluga i Tržišnog lidera

  U Anketi o upravljanju gotovinom 2020. časopisa Juromani (Euromoney), UniCredit je prepoznat kao Najbolji pružalac usluga u Srbiji, ali i još devet različitih zemalja, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, kao i Austriji i Nemačkoj, dva ključna tržišta UniCredita.

  Banka je uz to, drugu godinu zaredom, pored Srbije, u još sedam zemalja Centralne i istočne Evrope, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Sloveniji, kao i u Austriji i Italiji, zadržala svoj dugogodišnji status Tržišnog lidera.

  Anketa o upravljanju gotovinom, koju Juromani sprovodi svake godine, identifikuje vodeće pružaoce usluga i proizvoda u segmentu upravljanja gotovinom. Ove godine je u sklopu ankete učešće uzelo više od 32.000  nefinansijskih institucija.

  Komentarišući rezultate, Luka Korsini, jedan od dvojice direktora Sektora globalnog transakcijskog bankarstva UniCredita, rekao je:

  Veoma smo ponosni na ova postignuća koja odražavaju panevropsku pokrivenost naše platforme i sposobnost da podržimo klijente svih vrsta i veličina u uspešnom nošenju sa nezapamćenim izazovima sa kojima smo se susretali ove godine.

  Đovani Solaroli, drugi od direktora Sektora globalnog transakcijskog bankarstva UniCredita, dodao je:

  Ovo priznanje potvrđuje da naše timove odlikuje timski duh, stručnost i posvećenost pružanju vrhunskih usluga u segmentu upravljanja gotovinom.

  Rezultati prate godinu snažnih ulaganja u različite aspekte UniCreditove platforme za upravljanje gotovinom, uključujući inovacije kao što su virtuelni računi, instant plaćanja, SWIFT globalna platna inicijativa (GPI) i digitalno potpisivanje dokumenata putem kojih Grupa nastoji da bude pionir u bankarskim trendovima i da optimizuje digitalne alate, zadržavajući sposobnost pravovremene reakcije na potrebe klijenata koje se neprestano menjaju.

  UniCreditov izvanredan rezultat u ovogodišnjoj anketi dodatak je sve većem popisu nagrada koje je banka osvojila u sklopu Globalnog transakcijskog bankarstva, a nedavna priznanja uključuju: nagradu za Najbolju banku za finansiranje lanca snabdevanja (Supply Chain Financing), u okviru dodele nagrada za transakcijsko bankarstvo 2020. časopisa The Banker; nagradu za Najbolju banku za transakcijske usluge u Centralnoj i istočnoj Evropi u okviru Nagrada za izvrsnost 2020. časopisa Juromani, kao i nagradu za Najboljeg pružaoca transakcijskih usluga u Zapadnoj Evropi u okviru Nagrada za transakcijsko bankarstvo 2019. časopisa The Banker.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE