Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  RENOMIA širi svoje prisustvo u Srbiji otvaranjem nove kancelarije u Beogradu

  RENOMIA, vodeći broker za osiguranje centralne i istočne Evrope, sa zadovoljstvom je objavila nedavno otvaranje kancelarije u Beogradu.

  RENOMIA trenutno posluje u 12 zemalja širom centralne i istočne Evrope, konstantno jačajući svoju prisustnost i posvećenost u pružanju izuzetnog  servisa  usluga osiguranja i upravljanja rizicima klijentima širom regiona. U nastavku uspešnog poslovanja RENOMIA-e, rukovođenim od 2014. godine iz Subotice, Beograd postaje drugi grad i tržište na kome će biti dostupna ekspertiza češkog brokera.

  renomia

  Renomia, osiguranje

  Managing Partneri grupe RENOMIA prisustvovali su proslavi organizovanoj povodom otvaranja kancelarije u Beogradu i ovom prilikom su lično pozdravili i obratili se svim gostima.

  Pavel Nepala, Managing Partner grupe RENOMIA podelio je svoju viziju rasta i razvoja kompanije: Osnovni cilj grupe RENOMIA i dodatno zahvaljujući našem partnerstvu sa Gallagher-om, jeste da svojim klijentima ponudimo najpovoljnija rešenja za pokrivanje rizika i servisiranje njihovih potreba bilo gde u svetu“.

  renomia

  Renomia, osiguranje

  Jiří Nepala, Managing Partner RENOMIA grupe, izrazio je veliko zadovoljstvo dinamikom razvoja Renomia-e u Srbiji i širom CEE regiona. „Prošlo je godinu dana otkako sam poslednji put bio ovde i imam sjajan osećaj ne samo vezano za otvaranje nove kancelariju u Beogradu već vezano za uspeh i razvoj celokupnog tima u Srbiji. Srbija je važno tržište za RENOMIA grupu, i drago mi je da i ovde, kao i u drugim zemljama, tim uspešno razvija odnose sa svojim poslovnim partnerima i zahvaljujući tome možemo da ponudimo sve kvalitetnije usluge uključujući i profesionalno upravljanje rizicima što je jedna od ključnih komponenti sveobuhvatnog RENOMIA pristupa poslovima konsaltinga. Brojne domaće kompanije su uspešne i kao RENOMIA šire svoje poslovanje izvan granica zemlje i mi smo spremni da ih pratimo. Našim klijentima je omogućen pristup našem najboljem  know – how” kao i podrška kroz  globalnu međunarodnu mrežu koja pokriva 140 zemalja širom sveta.”

  osiguranje

  Akoš Barna, Generalni direktor RENOMIA za Srbiju, istakao je posvećenost kompanije srpskom tržištu:  Donosimo nove usluge, nove proizvode i bogato iskustvo na tržište, sve to kreirano na način da se srpske kompanije uzdignu na novi, viši nivo. Naša posvećenost u pružanju podrške upravljanju rizicima poslovanja, proširivanju vidika i prepoznavanju prilika je nepokolebljiva.”

  RENOMIA je najveća specijalizovana kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi u pružanju usluga upravljanja rizicima, osiguranja, rešavanja šteta i srodnih aktivnosti. Izdvaja se po kreiranju otpimalnih programa osiguranja za klijente i brzom rešavanju odštetnih zahteva u najboljem interesu naših klijenata. RENOMIA ima istaknutu poziciju u centralnoj Evropi sa direktnim prisustvom u 12 zemalja. Osnovana 1993. u Češkoj od strane porodice Nepala, RENOMIA je sada deo globalno poznate Gallagher grupe koja nudi usluge vrhunskog kvaliteta klijentima širom sveta i manjinski je akcionar RENOMIA-e.

  Bez obzira na svoju veličinu i međunarodnu prisutnost RENOMIA je zadržala svoj porodično orijentisan karakter i korporativnu kulturu koja neguje toplinu i pristupačnost u svojim odnosima. Do kraja 2022. grupa RENOMIA je upravljala premijom osiguranja svojih klijenata  od ukupno 721 miliona evra.

  Više informacija o kompaniji  RENOMIA možete naći na  www.renomia.com

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Renomia

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE