RADNO VREME prodavnica za Uskrs i 1. maj: Šta radi, a šta ne?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  RADNO VREME prodavnica za Uskrs i 1. maj: Šta radi, a šta ne?

  Za Uskršnje i prvomajske praznike prodavnice i ustanove radiće po izmenjenom režimu, a evo i pregleda do sada prikupljenih informacija:

  Prodavnice

  Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika prodavnice Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Tempo imaće prilagođeno radno vreme. U petak 30. aprila radnje će raditi skraćeno, do 18 časova. U subotu 1. maja prodavnice će raditi po redovnom radnom vremenu. Na Uskrs, 2. maja će sve prodavnice biti zatvorene, a od ponedeljka 3. maja ceo sistem će u potpunosti raditi uobičajeno.

  LIDL prodavnice u celoj zemlji radiće skraćeno u petak, 30. aprila do 18.00h, neće raditi tokom vikenda, 1. i 2. maja

  Sve IDEA, Roda i Mercator prodavnice će 1. maja raditi prema redovnom radnom vremenu, dok će 2. maj biti neradan za većinu njih, uključujući i IDEA online prodavnicu.

  UNIVEREXPORT neće raditi 2. maja, dok će ostalim danima maloprodajni objekti raditi po redovnom radnom vremenu.

  Metro Cash & Carry u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu na Veliki petak, 30. aprila radiće do 18 časova, 1. maja od 7 do 15 časova, a 2. maja neće raditi. U Požarevcu, Šapcu i na Paliću Metro Cash & Carry objekti 30. aprila radiće do 18 časova, 1. i 2. maja neće raditi.

  Super Vero i Jumbo prodavnice 30. aprila radiće do 18 časova, 2. maja neće raditi, ostalim danima radiće po redovnom radnom vremenu.

  Tokom predstojećih praznika, robna kuća IKEA kao i Kontakt centar neće raditi samo 2. maja, dok će ostalim danima radno vreme biti nepromenjeno.

  I kompanija dm drogerie markt izmenila je radno vreme, tako da će sve dm drogerije u zemlji raditi prema skraćenom rasporedu u petak, 30. aprila. Subota je neradna za većinu dm prodavnica, dok će one u tržnim centrima ostati otvorene tog dana puno radno vreme. Nedelja, 2. maj, neradan je dan za sve dm objekte, dok će već u ponedeljak, 3. maja sve drogerije ovog lanca raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

  Tržni centri

  Ada Mall i Stadion na Veliki petak, 30. aprila, rade od 10 do 18 časova, 1. maja do 22 sata, dok za Vaskrs ovi tržni centri neće raditi.

  Radno vreme pijaca u Beogradu

  Sve pijace koje posluju u sastavu JKP „Gradske pijace“, 30. aprila, 1, 3. i 4. maja 2021, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6.00 do 19.00.

  Zelene pijace neće raditi na Uskrs, u nedelju, 2. maja, osim pijaca: „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“, koje će raditi od 6.00 do 13.00.

  Pijaca „OTC“ na Novom Beogradu 30. aprila, 1. i 4. maja 2021, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 8.00 do 16.00, dok će na Uskrs, u nedelju, 2. maja, i ponedeljak, 3. maja, pijaca biti zatvorena.

  Parking na pijaci „Zemun“, na Uskrs, u nedelju, 2. maja, radiće od 00 do 24 časa, dok će parking na pijaci „Dušanovac“, raditi od 7.00 do 19.00. JKP Parking servis od 26. do 29. aprila, kao i tokom Praznika rada, u sredu i četvrtak, 1. i 2. maja 2019. godine, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

  Pošta

  Povodom nastupajućih praznika, neradni dani biće od 30. aprila do 4. maja 2021. U pomenute dane radiće samo dežurne pošte čiji spisak požete pogledati ovde.

  JKP “Parking servis”

  Od petka, 30. aprila, do utorka, 04. maja 2021. godine, ovo preduzeće neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31 i Mileševska br. 51.

  Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvorena za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila. Od srede, 05. maja 2021. godine, Služba parking kontrole i poslovnice Korisničkog servisa radiće po ustaljenom radnom vremenu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE