"Radna akcija sa Tamarom" ima novog generalnog sponzora

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Radna akcija sa Tamarom” ima novog generalnog sponzora

  Bekament je renomirana kompanija koja se bavi proizvodnjom materijala za završne radove u građevinarstvu i koja uspešno posluje na tržištima Srbije i regiona već skoro 3 decenije.

  Kao društveno odgovorna kompanija, Bekament kontinuirano pruža podršku različitim humanim inicijativama koje su usmerene na brigu o ljudima i zajedinici u kojoj posluje.

  Sa namerom da aktivno doprinese realizaciji projekata usmerenih na porodice i poboljšanje njihovih uslova života, kompanija Bekament je u ovoj godini postala novi generalni sponzor jednog od najgledanijih nacionalnih TV serijala humanitarnog karaktera “Radna akcija sa Tamarom”.

  Zajedno sa autorkom emisije Tamarom Grujić i ostalim članovima tima, kompanija Bekament će kroz ovo sponzorstvo dati svoj doprinos akciji renoviranja domova socijalno ugroženih porodica koji će im omogućiti humanije uslove života i vratiti osmehe na lica.

  Kompanija Bekament i “Radna akcija sa Tamarom” zajedničkim snagama nastavljaju plemenitu misiju u kojoj odgovornost, humanost i solidarnost istupaju kao ključne vrednosti.

  Jedanaesta sezona emisije posvećena je porodicama koje žive na teritoriji Kosova i Metohije. Emitovanje je planirano na jesen, na programu Prva TV.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE