Prvo kontrola "Pančevca", Gazele i mosta kod Beške

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prvo kontrola “Pančevca”, Gazele i mosta kod Beške

  Vanredni inspekcijski nadzor nad svim mostovima u Srbiji dužim od 100 metara sprovešće nadležna Republička građevinska inspekcija, a prvo će se ispitati najfrekventniji mostovi.

  U ovom poslu tim republičkih građevinskih inspektora imaće podršku i pomoć stručnjaka iz preduzeća Putevi Srbije, Infrastrukture železnice Srbije, Zavoda za veštačenje, profesora Građevinskog fakulteta i predstavnika nadležnog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

  Vanredni inspekcijski nadzor, koji podrazumeva kako građevinsku, tako i proveru prateće dokumentacije biće prvo izvršen na najfrekventnijim mostovima u zemlji, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

  To znači da su prvi na “udaru” drumski most Gazela preko Save na autoputu, drumski i železnički Pančevački most preko Dunava i stari most kod Beške preko Dunava na autoputu Beograd – Subotica.

  Za održavanje i sanaciju mostova na autoputevima i regionalnim putevima zaduženi je preduzeće Putevi Srbije, dok su mostovi na železničkim prugama u nadležnosti preduzeća Infrastrukture železnice Srbije.

  Izvor: N1, Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE