Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prvi Super Can fest u Beogradu

  Super Can fest okupiće početkom novembra čak 15 kraft pivara iz cele Evrope. Posetioci će imati priliku da probaju najnovije ukuse vrhunskog kraft piva, ali i da saznaju zašto je limenka „ambalaža budućnosti“ i najbolji odgovor na zagađenje ambalaznim otpadom.

  dukativna predavanja, degustacije piva, kao i muzički program održaće se u Dogma pivari, 2. novembra 2019. u  organizaciji Dogma Brewery i programa „Svaka limenka se računa” Recan fondacije.

  Proizvodnja zanatskog piva postala je umetnost koja zaslužuje posebno pakovanje koje će istaći lepote ukusa i arome koje ispunjavaju sva čula. Zbog zaštite koju pruža pivu u sebi, limenka je najbolja ambalaža. Stoprocentno ga štiti od lošeg uticaja svetla i kiseonika, lako se transportuje, nesa­lomiva je, laka za držanje i može se svuda poneti. Takođe, brzo se hladi, dostupna je u različitim oblicima i veličinama.

  Limenka je sve traženija ambalaža koja grafičkim rešenjima i raznim specijalnim efektima koji su u poslednje vreme sve popularniji na limenkama pruža brojne mogućnosti zahvaljujući kojima nudi potpuno novi reklamni koncept na kome možete prikazati sve što poželite. Konzumiranje piva iz limenke predstavlja odraz životnog stila, kulture i svesti da njenom reciklažom štitimo svet od otpada.

  Limenka poseduje i druge impozantne prednosti – napravljena je od jednog materijala i u potpunosti je moguće reciklirati i to neograničen broj puta, a nova limenka može se naći na policama za samo 60 dana.

  Pozivamo vas da nam se pridružite na Super Can festu i provedete nezaboravne trenutke uz nove ukuse koji će vas ostaviti bez daha, saznate sve što do sada niste znali o pivu i limenkama i da reciklirate sa nama. Plaćanje na festivalu moguće je isključivo tokenima koji će uštedeti vreme čekanja u redovima, a mogu se nabaviti u Tap room-u Dogma pivare.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE