Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ajfon

  Prvi put u istoriji: Epl dozvolio da sami popravite svoj Ajfon

  Kompanija Epl odlučila je da korisnicima svojih pametnih telefona pruži mogućnost da sami kupuju i popravljaju svoje uređaje.

  Tako ćete u budućnosti, ukoliko ste slomili ekran na vašem Ajfonu, ali ne možete da pronađete servis mobilnih telefona, moći sami da ga popravite.

  Moćićete sami da popravite Ajfon 12 ili 13

  Kompanija je najavila da će od sledeće godina komplete za popravku učiniti dostupne javnosti, najpre u SAD-u, a zatim u Velikoj Britaniji i drugim zemljama.

  Nova Apple prodavnica će ponuditi više od 200 pojedinačnih delova i alata za popravku Ajfon 12 i Ajfon 13 telefona, a korisnici će najpre biti u mogućnosti da pazare delove za ekran, kameru i bateriju, koji se najčešće i donose na popravku. Ostali delovi mogli bi da budu dostupni krajem sledeće godine.

  „Stvaranje većeg pristupa Apple originalnim delovima telefona, daje našim kupcima još veći izbor ukoliko im je potrebna popravka“, raže glavni operativni direktor kompanije Epl, Džef Vilijams.

  Iphone

  Benefiti za one koji vrate pokvareni deo na reciklažu

  Iz kompaije su poručili da kupci prvo treba da se upoznaju sa zvaničnim priručnikom za popravke pre nego što naruče potrebne delove.

  Takođe, korisnici koji pokvarene delove vrate na reciklažu dobijali bi određene popuste pri sledećoj kupovini.

  Epl ističe i da će usluga biti dostupna i za Mac računare koji koriste M1 čipove, a koji su pušteni u prodaju prošle godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/AP/Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE