Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prvi dugometražni film o razvoju domaćih brendova

  „Marketing mreža”, u saradnji sa produkcijom „dme.video”, snimila je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju domaćih brendova, pod nazivom „Kupili su vas zauvek”. Ovo je prvi dugometražni film o robnim i korporativnim brendovima snimljen u Srbiji, a u filmu govori 15 direktora marketinga, direktora komunikacija i brend menadžera najuspešnijih brendova u Srbiji. Oni kroz sedam ključnih tema daju pregled od rađanja brenda, rasta i razvoja, transformacije i rebrendiranja, ali govore i o ex-YU brendovima, kao i o tome šta je svrha brenda i koja je njegova budućnost.

  „U Srbiji, ali i u regionu, niko se do sada nije bavio brendovima kroz dokumentarni film. Smatrali smo da omiljeni brendovi potrošača u Srbiji zaslužuju da dobiju svoj prostor i da se ispriča priča o njihovom razvoju. Film ’Kupili su vas zauvek’ daje jedinstven pregled razvoja domaćih brendova, iz vizure ljudi koji te brendove stvaraju i grade svakoga dana. Ovaj film svedočanstvo je o jednom vremenu i uspešnim pričama brendova, ali je i video-zapis koji ostavljamo u nasleđe budućim generacijama marketinških stručnjaka u Srbiji”, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač „Marketing mreže” i idejni tvorac filma.

  Vizuelno rešenje filma potpisuje agencija Ovation BBDO, a film su podržale kompanije Grand kafa, Atlantic Štark, Forma Ideale, Mercator-S i Delta Holding.

  „Marketing mreža” je, 2020. godine, snimila prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju industrije advertajzinga u Srbiji, pod nazivom „Kreativni gen”. Film obuhvata period od 2008. do 2020. godine, a u njemu govori 15 direktora i kreativnih direktora agencija u Srbiji, koji kroz sedam ključnih tema daju pregled i retrospektivu razvoja advertajzinga u našoj zemlji.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE