Program za mlade: Prijava na konkurs NIS-a do 21. novembra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Program za mlade: Prijava na konkurs NIS-a do 21. novembra

  Master studenti i diplomci izabranih fakulteta, koji žele da svoje prve profesionalne korake načine u jednoj od najvećih domaćih kompanija, mogu se prijaviti na konkurs NIS-a za novu sezonu programa pod nazivom „NIS Energy“ do 21. novembra 2021. godine. Zainteresovani, koji ispunjavaju uslove konkursa, mogu poslati prijave putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy-1.

  Za program mogu konkurisati master studenti ili oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija, Rudarsko-geološkom fakultetu, Hemijskom fakultetu, Poljoprivrednom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Ekonomskom fakultetu, Saobraćajnom fakultetu i Prirodno-matematičkom fakultetu.

  „NIS Energy“ je jednogodišnji plaćeni program kompanije NIS, a potrebno je da kandidati imaju manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS office paketa, kao i znanje engleskog jezika. Na konkursu će biti izabrano 30 polaznika. Više informacija o programu na https://www.nis.rs/nis-energy.

  Izabrani kandidati će rad u NIS-u početi u februaru 2022. godine, a tokom celokupnog trajanja programa imaće stručnu podršku mentora iz kompanije. Za polaznike će, takođe, biti organizovani različiti treninzi, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu.

  Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, a nakon završetka programa dobijaju mogućnost da se zaposle u kompaniji. Na ovaj način NIS će, kao kompanija koja angažuje više od 11.000 zaposlenih u Srbiji i regionu, nastaviti sa praksom da pruža šansu mladim domaćim stručnjacima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE