Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dubai, grad

  Privredne komore Srbije i Dubaija formiraju Poslovni savet

  Privredna komora Srbije (PКS) i Privredna komora Dubaija formiraće prvi zajednički Poslovni savet u koji će biti uključene sve najznačajnije kompanije Srbije i Dubaija.

  To je dogovoreno na sastanku predsednika PКS Marka Čadeža i predsednika Privredne komore Dubaija Muhameda Al bin Rašid Luta (Muhammad Ali bin Rashid Lootah).

  Poslovni savet Srbije i Dubaija biće aktivno uključen i u organizaciju Biznis foruma koji se planira u Srbiji nakon potpisvanja Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u Beograd će dovesti neke od najznačajnijih kompanija iz Dubaija koje su zainteresovane za ulaganje.

  „Danas smo dobili zvaničnu potvrdu da u prvom kvartalu sledeće godine organizujemo veliku privrednu misiju Dubaija u Beogradu. Očekujemo sve najveće privrednike iz Dubaija, veoma su zainteresovani da ulažu u naše kompanije, ali i da investiraju u nova inovativna rešenja. Veoma ih interesuje šta je to pokrenulo Srbiju da postane hab za nove tehnologije i IT“, rekao je Čadež.

  Zajedno sa direktorkom Predstavništva Privredne komore Srbije u Dubaiju Majom Antolović, predsednici privrednih komora Marko Čadež i Muhamed Al bin Rašid Luta obišli su i nove prostorije PКS u Dubaiju koje se nalaze u zgradi Privredne komore Dubaija, saopštila je PKS.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE