Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pripremite sebe i svoje dete za polazak u školu

  Svi zainteresovani roditelji đaka prvaka će moći da dobiju korisne i praktične informacije i savete kako da svom detetu pruže pravu podršku i bez stresa ga pripreme za školu, na radionicama koje će biti održane 26. avgusta i 3. septembra 2017, u 16 časova u Beogradu.

  Radionica, koja je deo projekta #NegujRadostZivota, Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ će se sastojati iz dva dela. U jednom će, iskusna učiteljica uputiti roditelje u sve što je potrebno da znaju o nastavi i školi. A u drugom će, od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nose, kako da rade na sebi i pomognu detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

  -Za đaka prvaka, škola je ogromna promena u životu. Toliko velika da je čak i roditeljima teško da je zamisle i prihvate. Ali upravo roditelji moraju biti pravi oslonac detetu, kako bi uspešno savladalo promenu i istinski razumelo zašto je škola važna i kako da u njoj uživa. Zato, roditelji osećaju odgovornost da svoju ulogu odigraju najbolje što mogu, a pritom i njima samima treba podrška da se adaptiraju na nove okolnosti. Sve ovo su razlozi zbog kojih sam napravila ovu radionicu – istakla je Milica Stojiljković, autor radionice, savetnik za lični razvoj i mama prošlogodišnjeg đaka prvaka i dodala da će radionica biti besplatna za prvih 50 roditelja koji su se prijavili za prvi termin, kao i da će zbog velikog interesovanja, biti organizovana još jedna, nedelju dana kasnije, 3. septembra.

  Pored važnih informacija, praktičnih primera i vežbi, podrške i inspiracije, sa radionice će roditelji poneti i materijale koji im mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

  Radionici mogu prisustvovati roditelji koji se unapred prijave putem veb sajta.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE