Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  društvene mreže

  Prestigao i Google: Evo koji internet domen je trenutno najpopularniji

  Godine dolaze i prolaze, internet saobraćaj nastavlja da raste (barem do sada i uz određenu „pomoć“ pandemije ). Internet aplikacije, bilo da su u pitanju veb stranice, IoT uređaji ili mobilne aplikacije, nastavljaju da se razvijaju tokom cele godine.

  Google.com (koji uključuje Mape, Prevodilac, Fotografije, Letove, Knjige i Vesti) završio je 2020. godinu kao neporaženi lider i uvek je bio na vrhu. Tada je TikTok.com bio rangiran samo na sedmom ili osmom mestu.

  Društvene mreže, Tik Tok

  Društvene mreže, računar

  2021 je ispričala drugačiju priču. Sve je počelo 17. februara 2021., kada je TikTok zauzeo prvo mesto za jedan dan. Posle 10. avgusta 2021. TikTok je preuzeo vođstvo većinu dana 2021. Bilo je nekoliko dana kada je Google bio broj prvi, ali oktobar i novembar su uglavnom bili TikTok dani, uključujući Dan zahvalnosti (25. novembra) i Crni petak (26. novembra).

  Gugl je više od deceniju i po uvek bio na vrhu liste najposećenijih destinacija na internetu. To ne čudi s obzirom na količinu usluga koje Gugl nudi u svom portfelju. Ovo uključuje i najpopularnije platforme kao što su YouTube, ili usluge poput Gmail-a i Google Mapa..

  Društvene mreže, TikTok

  Facebook.com je stalno bio broj drugom mestu tokom 2020. godine, ali sa porastom TikTok-a, Facebook je sada na solidnom trećem mestu, navodi sajt Cloudflare.

  Na popularnost TikToka značajno je uticala pandemija korona virusa. Tokom pandemije je drastično uvećan broj korisnika, a popularnost mreže u tom periodu je porasla nekoliko puta.

  Kako je Tik Toker Kabi Lejm stigao od fabričkog radnika do zaštitnog lica Hugo Bosa?

  S obzirom da se je TikTok relativno nova mreža, ovaj trend je možda mnogima iznenađenje. Sa druge strane, TikTok je najbrže rastuća mreža ikada i bio je aplikacija sa najvše preuzimanja tokom prošle godine.

  Najpopularnija destinacija na internetu odavno više nije samo mesto na kome tinejdžeri plešu i razmenjuju se mimovi. Neki od najpopularnijih sadržaja su saveti za lepotu, recepti kao i video snimci sa uputstvima iliti popularno – tutorijali.

  Socijalne mreže, mobilni telefon

  Lista 10 najpopularnijih domena:

  1. TikTok
  2. Google
  3. Facebook
  4. Microsoft
  5. Apple
  6. Amazon
  7. Netflix
  8. YouTube
  9. Twitter
  10. Whatsapp

  Društvene mreže

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE