PREMIA omiljena privatna robna marka kupaca u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PREMIA omiljena privatna robna marka kupaca u Srbiji

  Privatna robna marka Premia dobila je najviše glasova potrošača i postala nosilac priznanja “Moj izbor 2021” koje se dodeljuje 11 godina zaredom.

  Nagrada je dodeljena u kategoriji “Privatne robne marke”.

  “Ponosni smo na činjenicu da je PREMIA ponovo opravdala poverenje kupaca, što predstavlja potvrdu da je ovaj brend sve snažniji na našem tržištu. Kontinuirano radimo na unapređenju proizvoda koji se nalaze pod našom robnom markom i zajedno sa našim dobavljačima vodimo računa da poboljšavamo recepture sa ciljem da kupcima uvek ponudimo proizvod koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta”, istakla je Tanja Perović Al Hamashi, rukovodilac private robne marke u kompaniji Delez Srbija.

  Kupci mogu da pronađu Premia proizvode samo u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama, a u ovom trenutku u širokom asortimanu ima više od 1.400 artikala ove privatne robne marke.

  Priznanje “Moj izbor” je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi.

  Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

  Dodelu priznanja „Moj izbor“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove od 2010. godine organizuje udruženje Moja Srbija, uz podršku Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

  Izvor: BIZLIfe

  Foto: Delez Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE