Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predsednik se izvinio Vuku Jeremiću za „devojčice“, kaže ostalo mu s ulice

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se danas zbog toga što je rekao da su članovi Predsedništva Narodne stranke „devojčice“.

  On je rekao da mu je to izletelo iz usta i da mu je to ostalo iz vremena kada je bio navijač.

  On se, ipak, ne kaje zbog toga što je izašao pred njih jer je, kako je rekao, pokazao kako se brani srpski dom.

  IZJAVA DANA: Ekskluzivan snimak „okršaja“ Vučića i Jeremića (VIDEO)

  Podsetimo, u petak su Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić, došli u Predsedništvo tražeći prijem kod predsednika, ali je Vučić izašao pred njih pa je došlo do incidenta i verbalnog sukoba.

  „Kriv sam. Spreman sam na sud naroda i partije“, rekao je Vučić.

  Iako je rekao da je želeo da izbegne tu temu, on je odgovorio na pitanje o vokabularu u tom incidentu.

  „Devet godina će u avgustu kako svakog dana, i danas na Vidovdan, slušam ne uvrede, ne klevete, ne to da sam izdajnik koji je izdao šta, jer o KiM se govori zahvaljući meni i borbi koju sam vodio oni nemaju stolicu u UN i to trpim i slušam najteže laži i uvrede na račun porodice. Ćutao sam na sve. Pričali su da sam tukao prvu ženu, a nikada nisam digao ruku ni na jednu ženu niti dete. To mi govorite sa medija onih ljudi koji su zvanično tukli svoje žene i njihove očeve, a onda parama kupili slobodu. Mesecima slušam kako će da nas biju po ulicama. I slušam kako će da nas trpaju u zatvor i Anu (Brnabić prim. aut)  i Aleksandra (Vulina prim. aut) da će naše porodice da odgovaraju i moj Vukan. Onda sam se drznuo da kažem nemojte te ljude da linčujete nego dođite da linčujete mene. Nemojte da izmišljate da sam nekog zvao na tuču. Stojim mirno i niko me nije pomerio ni za milimetar. Vriskali su i kreštali. Došlo je njih petorica 500 kila žive vage ali nisu mogli ni da me linčuju niti bilo šta“, opisao je Vučić zbog čaga je sišao da se suprotstavi delegaciji NS.

  Prema njegovim rečima, njegovi roditelji nisu imali novac da ga školuju na svedskim univerzitetima, nego da je završio državni fakultet.

  „Ali sam odrastao i na ulici. Toga se ne stidim. Sišao sam i izletelo mi je reč zbog koje se izvinjavam građanima Srbije. Sišao sam i rekao „Ajde evo došao sam linčujte mene devojčice“. Glavni je napad na to što sam rekao devojčice. Pogrešio sam i izvinjavam se, ostalo mi s ulice kad sam imao 20 i kusur godina. Ne kajem se i na taj deo života sam ponosan. Moja odluka je bila da siđem. Nema ništa lepše na svetu od devojčica“,  naveo je Vučić.

  Izvor: Danas

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE