Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predmet još NIJE AKREDITOVAN, ali se predavač već zna – MARTINOVIĆ!?

  Novosadski Pravni fakultet dao je saglasnost poslaniku Aleksandru Martinoviću da na medicinskom fakultetu u Kragujevcu predaje na predmetu koji još nije akreditovan, piše Glas Šumadije.

  Nastavni predmet Zdravstveno zakonodavstvo i administracija, na Doktorskim akademskim studijama Menadžment zdravstvenog sistema na kragujevačkom Fakultetu medicinskih nauka, u školskoj 2019.-2020. godini, predavaće poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović.

  To bi moglo da se zaključi na osnovu saglasnosti koju je Martinović dobio od Nastavno naučnog veća Pravnog fakulteta u Novom Sadu iz juna ove godine, a koja je objavljena u Informatoru tog fakulteta.

  Problem je što ovaj predmet na kragujevačkom fakultetu još uvek ne postoji. Na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu kažu da je predmet u procesu akreditacije i da će, kada bude akreditovan, predstaviti predavača. Tvrde i da Martinović na tom fakultetu „nije radno angažovan“.

  Inače, Martinović se prošle godine našao u centru skandala zbog poslovnog aranžmana u Visokoj medicinskoj školi u Ćupriji. Naime, on i Vladimir Orlić, takođe poslanik, predavali su budućim babicama, fizioterapeutima, medicinskim sestrama i radiolozima. Martinović je pravnik, a Orlić pravnik i inženjer.

  BIRN je objavio izveštaj inspekcije Ministarstva prosvete, koja je direktoru škole naložila da raskine ugovor sa funkcionerima SNS.

  Izvor: Glas Šumadije

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE