Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Praznici su najlepši kada smo zajedno: Mercator-S doneo novogodišnju magiju mališanima u Dečjem selu

  Praznici su poseban period godine kada više nego ikada usmeravamo pažnju na nama drage i važne osobe. U susret njima, kompanija Mercator-S je započela tradicionalni IDEA, Roda i Mercator karavan organizovanjem novogodišnjeg vašara u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, gde je za 100 mališana  priredila do sada nezapamćenu prazničnu čaroliju.

  Poseta Deda Mraza, božićna predstava i podela paketića samo su neke od aktivnosti u kojima su najmlađi mogli da uživaju, a njihovi osmesi pokazatelj su da je i ove godine novogodišnji karavan ispunio očekivanja kako mališana, tako i onih koji o njima vode računa.

  Mercator-S

  Mercator-S

  “Novogodišnji vašar je nešto najlepše što smo imali do sad i posebno nam je drago što je organizovan upravo u dvorištu našeg Dečijeg sela. Deca su zaista presrećna i verujem da je ovo jedan od onih događaja koji će dugo pamtiti. Ovo je dodatna motivacija za sve nas da pomeramo granice i da od naše institucije stvorimo još lepše i bolje mesto za sve mališane”, rekao je Radenko Kondić, rukovodilac Službe za smeštaj i zbrinjavanje dece i mladih u Dečjem Selu u Sremskoj Kamenici.  

  IDEA, Roda i Mercator novogodišnji karavan osmu godinu za redom donosi osmehe i radost deci širom Srbije, a ove godine obišao je 23 grada, posetio 50 dečijih bolnica, domova za nezbrinutu decu i drugih dečijih institucija gde je više od 5.000 mališana obradovao novogodišnjim paketićima

  novogodišnji karavan

  novogodišnji karavan

  „Mi nismo samo kompanija koja uspešno posluje, već smo i kompanija koja pored toga brine da se svi naši zaposleni uključe u akciju i usreće decu koja nažalost nemaju roditelje. Zato se svake godine trudimo da donesemo osmeh i sreću u sve domove za nezbrinutu decu i to će uvek biti naša misija, zato naš Karavan ovoliko dugo traje”, rekla je Nataša Pavlović, direktorka marketinga u kompaniji Mercator-S, i dodala da je posebno srećna jer su se ove godine u praznični karavan, odnosno u pakovanje paketića, uključila i deca zaposlenih iz kompanije.

  Mercator-S novogodišnji karavan ponovo je pokazao da je malo potrebno kako bismo uživali u lepoti prazničnog vremena i podseća nas da se radujemo svemu što nam ovaj period godine donosi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Saša Kneđević

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE