Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pranje i sušenje veša može biti mnogo lakše i jeftinije, ali i zdravije

  Vrhunska tehnologija novih Hisense mašina za pranje i sušenje veša pomoći će vam da svaki put kućne poslove završite lakše, a da veš bude istovremeno čistiji i zdraviji.

  Ključna reč od koje danas sve polazi je POVEZANOST. I mada će većina ljudi ovu reč prvo povezati baš uz poslovni aspekt života, ona je izuzetno, rekli bismo i mnogo važnija u privatnom. Danas sve lakše obavljamo povezani jedni s drugima, a posebno sa svojim kućnim uređajima. Naravno, ne smemo zaboraviti ni vezu između njih samih – uređaja – kakvi su televizori i telefoni, klime i telefoni, ali i smartfona i mašina za pranje i sušenje veša.

  Gde je povezanost, tu je i aplikacija, a samo jedna aplikacija dovoljna je da umrežite sve svoje uređaje na jednom mestu i kontrolišete ih i upravljate njima sa svog mobilnog telefona kao da ste kod kuće – čak i kada niste! Uz pomoć́ nove Connect Life aplikacije, moguće je povezati i bilo koju Hisense 5S mašinu za pranje i/ili sušenje veša na Wi-Fi, a potom i na smartfon i iskoristiti vreme na efikasniji i lepši način.

  Nova serija mašina za pranje veša

  Hisense 5S serija mašina za pranje i sušenje veša od 10 i 12 kilograma donosi nove tehnologije u domove širom sveta, obezbeđujući da se veš opere brzo, efikasno i ekološki prihvatljivo.

  Kompanija Hisense je predstavila svoje nove mašine za pranje veša, mašine za pranje i sušenje veša i mašinu za sušenje veša sa prednjim punjenjem imajući na umu moderno domaćinstvo, čiji članovi vode aktivan način života i uvek su u pokretu. Takoreći – za svaki tip domaćinstva Hisense ima ponešto: za veće domove postoje odvojena veš mašina i mašina za sušenje veša, dok za manje postoji opcija mašine za pranje i sušenje 2u1.

  Hisense mašine, pranje i sušenje veša

  Hisense mašine, pranje i sušenje veša

  Inovativna Auto dosing opcija

  Ova serija mašina za pranje i sušenje veša je ekološki još prihvatljivija. Mašine, na primer, same “doziraju“ koliko sredstava za pranje i omekšavanje će iskoristiti tokom ciklusa pranja, u zavisnosti od količine veša zahvaljujući jedinstvenoj Auto dosing opciji. Sve što je potrebno jeste napuniti pregradu za doziranje deterdženta do jedan litar i omekšivača do pola litre jednom mesečno i prepustiti odluku mašini. Isto važi i za potrošnju vode i električne energije (do A klase).

  Posebni senzori mašina Hisense 5S mere težinu veša i na osnovu toga isporučuju dovoljnu količinu praška za veš i omekšivača.

  Pored svega toga, sam proces pranja je izuzetno efikasan, koristeći paru visoke temperature i eliminišući 99,9% bakterija Ešerihija koli i Zlatne stafilokoke, koje se zakače za odeću. I ne samo da mašine peru veš, već se i same čiste, uklanjajući bakterije kroz poseban proces čišćenja bubnja i kutije za doziranje deterđenta.

  Hisense sušare ruše predrasude

  Nove Hisense 5S mašine za sušenje veša su značajno unapređene kad je u pitanju efikasnost. Hisense Quick Dry 30’ je inovativan program sušenja, koji štedi i vreme i energiju. U roku od samo pola sata možete da dobijete zadovoljavajuće rezultate kao kod redovnih programa sušenja, koji traju duže. Ove mašine su, takođe, pametne: ugrađeni senzori visoke preciznosti prate količinu i temperaturu preostale vode, automatski prilagođavajući vreme sušenja, što dovodi do uštede vremena i energije i izbegavanja prekomernog oštećenja tkanine usled toplote.

  Važno je istaći da nekada potvrđena bojazan da sušenje u mašini za sušenje veša izaziva gužvanje i oštećuje tkanine više nije opravdana. Makar ne u slučaju Hisense 5S serije! Bubanj će prestati da se zagreva i okreće povremeno na svakih 5 minuta, efikasno sprečavajući da odeća ostane u istom položaju predugo i time će izbeći boranje i gužvanje veša.

  Mašine su, takođe, veoma prilagodljive: vrata se mogu slobodno menjati i podešavati. Prema položaju postavljanja, može se izabrati da se ugrade leva ili desna vrata kako bi se zadovoljile potrebe različitih pozicija i pravaca, izbegavajući sudare sa okolinom bilo koje vrste.

  Nova ConnectLife aplikacija

  Zaboravite na uporne fleke! U novoj Hisense ConnectLife aplikaciji odabirom različitih tipova tkanine, boje, nivoa uprljanosti i specifičnih fleka, mašina za pranje veša će oprati vašu odeću savršenom kombinacijom prave temperature, vremena i vode, pa će vaša odeća uvek biti u najboljem stanju.

  Mašinu povežite na aplikaciju ConnectLife i kućnu Wi-Fi mrežu i bićete u prilici da korišćenjem jednostavnih klizača podesite način pranja, ali i da uključujete, isključujete i koristite svoju Hisense 5S mašinu čak i kada niste kod kuće.

  Trenutno su u Hisense Srbija ponudi tri modela Hisense 5S mašina za pranje i sušenje veša, kapaciteta od 10 do 12 kilograma, produžene garancije od pet godina, do čak 10 godina za modele sa inverter motorom.

  Hisense 5S serija dostupna je za kupovinu onlajn, ali i u svim Hisense Gorenje centrima širom zemlje, kao i kod ovlašćenih prodavaca.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hisense

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE