Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Praktične i moderne police za vaš dom

  Mali komadi nameštaja idealan su način da se popuni prostor u domu, a istovremeno su i izuzetno praktični i mogu poslužiti za odlaganje raznih sitnica i dekoracije. Jedno od takvih rešenja, koje ne zahteva ni veliki budžet, ni napor pri postavljanju, a potpuno menja atmosferu u prostoru, jesu otvorene i zidne police malih dimenzija.

  Savet je da dekor police uskladite sa dekorom ostalog nameštaja, a za koloritno razvedravanje ambijenta koristite dekoraciju svetlijih tonova.

  Izuzetno praktično i dekorativno rešenje za uređenje modernih ambijenata doma, koje može i da upotpuni prazninu na zidu iznad TV police, je zidna polica VKS-80029V. Konstrukcija police sastoji se od dva metalna nosača u obliku trougla, na kojima su raspoređene tri police od iverice. Ova polica prvenstveno ima estetsku funkciju, ali u sobama manje kvadrature može da se iskoristi i za mini biblioteku.

  Možete kombinovati i dve manje police, npr. zidnu policu VKS-80027M i zidnu policu VKS-80029M, ili zidnu policu VKS-80053 sa zidnom policom VKS-80054. Najbolje je da ih postavite dijagonalno, pojačavajući tako dinamiku prostora. Ukoliko želite još dinamičniji ambijent, savet je da se drvo dekor polica kombinuje sa nameštajem u beloj boji, pa tako iznad bele komode DUERO 3K2F stavite zidnu policu VKS-80043 i zidnu policu VKS-80049.

  Velika prednost zidnih polica je i što za odlaganje koristite površinu zida, a ne poda. Pored zidnih, i otvorene police su veoma praktične za istovremeno odlaganje i dekorisanje. One su još lakše za postavljanje i premeštanje, kada god poželite promenu u prostoru. Možete birati vertikalnu policu, poput otvorene police VKS-80030, ili horizontalnu policu, poput otvorene police VKS-80059.

  Klub sto VKCT-50091 je takođe mali komad nameštaja koji je veoma funkcionalan i koji se može koristiti i za odlaganje sitnica. Savet je da ga postavite uz bočnu stranu kreveta ili garniture u dnevnoj sobi, a savršen je i za dečiju ili spavaću sobu.

  Ljubiteljima svetlih prostora i minimalizma sigurno će se dopasti bela otvorena polica SIDER-1. Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu da je ovim policama idealno mesto uz bočne starne ležaja ili garniture. Tako je njihova uloga za odlaganje i  izlaganje dopunjena još jednom, jer gornju ploču možete da koristite kao mali sto.

  Ukoliko ipak radije birate skandinavski stil dopašće vam se otvorena polica VKS-80055 i otvorena polica VKS-80056 u kombinaciji bele i natur boje, sa puno prostora za izlaganje koji je organizovan na tri, odnosno četiri police.

  Nadamo se da smo vam pomogli u odabiru savršene police za vaš dom. One su svakako komadi koji se sjajno uklapaju u svaki ambijent, lako im se menja namena i pozicija, a bitno utiču na atmosferu i kreiranje željenog izgleda ambijenta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE