Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Poznati glumac u ŽIVOTNOJ ULOZI „siromašno zaposlenog roba“

  Poznati srpski glumac Ljubivoje Tadić zbog kreditnog duga, za koji tvrdi da je otplatio, priznao je da jedva spaja kraj s krajem, zbog čega se odlučuje na – štrajk glađu.

  Zbog duga prema banci od više od 37.000 franaka za kredit koji je, tvrdi, otplatio, preti mu da ostane bez svega što ima. Ljubivoje Tadić je za Nedeljnik govorio o poslednjim koracima na koje se odlučuje – poput štrajka glađu…

  „Ode čovek u poštu raspoložen i vedar. Ispriča se sa dragim i ljubaznim službenicama, preuzme preporučenu pošiljku, poželi im srećan rad i izađe. Otvori kovertu i sazna da je dužan 37.000 franaka, nekoj organizaciji čudnog imena koja bi mogla da se zove Servis za peglanje klijenta banke. Čovek ostane da stoji, dođe oktobar, dođe zima, a on još stoji. Čini mu se da se kreće, putuje, razgovara, a on u stvari stoji ispred pošte. To nije priča Danila Harmsa. To je moja priča“, kaže Tadić.

  „Ja pripadam onom ropskom delu građanstva. Ja sam siromašno zaposleni rob. Dakle, ne mogu da platim račune, i jedva spajam kraj sa krajem. Ja sam visokoobrazovani rob, studirao sam svega tri fakulteta, odigrao sam više hiljada predstava u Narodnom pozorištu i isto toliko na gostovanjima. Odigrao sam nekoliko glavnih uloga u antologijskim dramama i filmovima Televizije Beograd. Učestvovao sam u najmanje hiljadu dobrotvornih programa. Želeo sam da budem bolji, da učinim dobro kad god sam mogao i nikad nikome nisam poželeo zlo. Ali, dobro se dobrim ne vraća“, rekao je Tadić u potresnoj ispovesti za Nedeljnik.

  Izvor: Nedeljnik

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE