Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mark Zakerberg, Meta

  POSLOVNA promena godine: Nije više FEJSBUK, nego META

  Kompanija Fejsbuk promenila je ime u Meta, ali će najpopularnija društvena mreža ipak zadržati dosadašnje ime, dok inostrani mediji prenose ovu informaciju kao deo velikog „rebrendiranja“.

  Izvršni direktor Fejsbka Mark Zakerberg predstavio je niz novih koncepata namenjenih metaverzumu. Najavio je i da će kompanija promeniti ime u Meta.

  Društvena mreža će i dalje zadržati ime, te će kompanija Meta biti od sada vlasnica tri velika brenda: Facebook, Instagram i WhatsApp.

  „Rebrendiranje“ bi moglo biti deo pokušaja da se spasi reputacija Fejsbuka, te da se kompanija distancira od brojnih skandala koji su se dogodili u poslednje vreme.

  Moguće je da će i Zakerberg dobiti novu titulu.

  „Znam da će neki ljudi reći da ovo nije vreme za fokusiranje na budućnost, i sam želim da naglasim da postoje važna pitanja na kojima bi sada trebalo raditi. Uvek će ih i biti“, rekao je Zakerberg tokom Fejsbukove konferencije o virtuelnoj i proširenoj stvarnosti.

  „Nisam siguran da će za mnoge ljude ikada biti dobro vreme da se usredsrede na budućnost. Ali takođe znam da ima i puno vas koji se osećate isto kao i ja“, rekao je.

  „Živimo za ono što gradimo. Iako grešimo, nastavljamo da učimo i gradimo i idemo napred“, rekao je Zakerberg.

  Izvor: BIZLife, Index

  Foto: Beta_AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE