Posledice ŠAMARANJA: Giganti pauziraju saradnju sa Vilom Smitom

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Posledice ŠAMARANJA: Giganti pauziraju saradnju sa Vilom Smitom

  Vil Smit već plaća ceh zbog šamara na dodeli Oskara, kojim je zaprepastio svetsku javnost, pošto su neki od njegovih predstojećih projekata za Netflix i Sony pauzirani.

  Nakon što je glumac udario komičara Krisa Roka u lice zato što se našalio na račun supruge Džejde Pinket Smit, odložena je Vilova saradnja sa Netfliksom i Sonijem, navodi The Hollywood Reporter.

  Netflix je bio u procesu pronalaženja novog reditelja za „Fast and Loose“, nakon što se Dejvid Lič povukao iz projekta uoči dodele Oskara. Smit je trebalo da glumi šefa mafije koji gubi pamćenje.

  Sony je takođe obustavio rad na filmu „Bad Boys 4“, koji se pripremao uoči dodele nagrada.

  Smit je u petak podneo ostavku filmskoj Akademiji nakon što je ošamario Krisa Roka i rekao da će prihvatiti svaku kaznu koju je organizacija izrekla.

  Vil Smit spreman na posledice

  Smit je u saopštenju rekao da će ,,u potpunosti prihvatiti sve posledice zbog svog ponašanja. Moji postupci na 94. dodeli Oskara bili su šokantni, bolni i neoprostivi”.

  Predsednik filmske Akademije Dejvid Rubin rekao je da je Smitova ostavka prihvaćena.

  „Nastavićemo sa našim disciplinskim postupkom protiv gospodina Smita zbog kršenja standarda ponašanja Akademije, pre našeg sledećeg zakazanog sastanka odbora 18. aprila.“

  Ostavka je usledila dva dana nakon što se sastao upravni odbor Akademije da pokrene disciplinski postupak protiv Smita zbog kršenja standarda ponašanja. Taj postupak može da dovede do suspenzije ili isključenja, a nije odmah bilo jasno sa kakvom dodatnom kaznom bi mogao da se suoči.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE