Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Posle „kovid pauze“ nastavljeno rušenje nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu

  Investitorka bespravno izgrađenog objekta na Pančićevom vrhu Snežana Mitković nastavila je radove na uklanjanju tog objekta, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

  Objekat još nije srušen u potpunosti, uklonjeni su krov, instalacije, oprema i stolarija sa prvog sprata, a radovi su nastavljeni nakon što je prethodno u avgustu investitorka obavestila inspekciju da zbog zdravstvene situacije sa kovidom-19 i kućne samoizolacije nisu bili u situaciji da nastave izvršenje rešenja republičkog građevinskog inspektora.

  U slučaju da investitor sam ne izvede radove na uklanjanju, kako je naloženo rešenjem republičkog građevinskog inspektora, nadležna inspekcija Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovešće izvršenje prinudnim putem, navodi se u saopštenju.

  Za bespravnu gradnju, nastavak bespravne gradnje i falsifikovanje prijave za legalizaciju objekta protiv investitorke Snežane Mitković inspekcija Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture podnela je više krivičnih prijava.

  Krivične prjave su podnete i protiv predsednika opštine Brus, sa optužbom da je naredio NN licu da falsifikuje službenu ispravu, kao i protiv direktora JP Skijališta zato što je dozvolio priključenje objekta koji je izgrađen bez građevinske dozvole na elektroenergetsku mrežu i tehničku vodu Skijališta Srbije.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE