Posle bezbednjaka, građani dotiraju i 5.000 STANOVA za komunalna preduzeća

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Posle bezbednjaka, građani dotiraju i 5.000 STANOVA za komunalna preduzeća

  Posle pripadnika snaga bezbednosti, i zaposleni u komunalnoj delatnosti će dobiti mogućnost da kupe stanove po povoljnijim cenama, koji će se namenski graditi, navodi se u zajedničkom saopštenju direktora JKP “Beogradske elektrane” Rada Baste i predsednika Sindikalne organizacije JKP “Beogradske elektrane” Slavoljuba Jovanovića.

  Direktor JKP “Beogradske elektrane” Rade Basta i predsednik sindikalne organizacije “Beogradske elektrane” Slavoljub Jovanović su zajedno kod osnivača Grada Beograda inicirali projekat izgradnje stanova solidarnosti za zaposlene u komunalnoj delatnosti.

  Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću na razumevanju za potrebe zaposlenih u komunalnom sistemu, plan je da se na teritoriji opštine Čukarica izgradi oko 5.000 stanova solidarnosti, stoji u saopštenju.

  Kamen temeljac krajem godine

  Planirano je polaganje kamena temeljca za izgradnju stambenih objekata krajem septembra ove godine, a potpisivanje prvih predugovora sa zaposlenima u komunalnom sektoru već u oktobru. Završetak izgradnje stanova je predviđen za decembar 2023. godine.

  Ovo je prvi projekat izgradnje stanova na teritoriji grada Beograda koji će omogućiti radnicima komunalnih delatnosti da po povoljnijim uslovima reše stambeno pitanje, navodi se u zajedničkom saopštenju direktora JKP “Beogradske elektrane” Rada Baste i predsednika Sindikalne organizacije JKP “Beogradske elektrane” Slavoljuba Jovanovića.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta, ilustracija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE