Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Poseidon grupa proširuje portfolio maloprodaje u Srbiji tokom 2018/2019

    Nakon uspešnog otvaranja dva ritejl parka tokom 2017. godine, britanski investitor i menadžer nekretnina Poseidon Group će proširiti svoju mrežu Capitol Park u Srbiji tokom 2018. godine, sa ciljem od ukupno deset ritejl parkova do kraja 2020. godine.

    Ovog proleća će Capitol Park Šabac, koji je otvoren 2014. godine, poželeti dobrodošlicu poznatom modnom brendu H & M i još tri nove prodavnice. Ovo otvaranje potvrdiće lidersku poziciju Capitol Parka u regionu Mačve. Krajem 2018. godine beogradski Capitol park Rakovica otvoriće još 2,150 m2 sa oko 60 novih radnih mesta.

    Osim otvaranja u Šapcu i Rakovici, Poseidon planira proširenje svoje mreže na južnu i istočnu Srbiju – Leskovac i Zaječar – uz investiciju od oko 15 miliona Eura i otvaranje oko 240 novih radnih mesta. Capitol Park Leskovac biće otvoren krajem ove godine sa oko 6,500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora u prvoj fazi i sklopom brendova prilagođenom lokalnom tržištu, što uključuje hipermarket, modu, obuću i sportsku opremu. Početkom 2019. godine biće otvoren i Capitol Park Zaječar koji će se nalaziti u centru grada sa oko 9,000 m2 maloprodajnog prostora.

    Direktor kompanije Poseidon Srbija Džejms Gan istakao je da je Capitol Park na dobrom putu da postane lider u region u oblasti ritejl investitora: „Za tri godine otvorili smo tri ritejl parka i zaposlili preko 800 ljudi na teritoriji Srbije. Poseidon će nastojati da postane lider u oblasti ritejl gradnje u regionu sa planom da izgradi ukupno deset ritejl parkova na srpskom tržištu i investira u druge vrste nekretnina na regionalnom nivou.

    Više informacija o narednim fazama izgradnje biće objavljeno sredinom 2018. godine.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Promo

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE