Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Portonovi marina

  Bokokotorski zaliv na radaru inostranih jedriličara i jahting entuzijasta

  Portonovi marina jedno od omiljenih mesta nautičara

  Još od sedamdesetih godina prošlog veka nautički turizam se javlja kao jedan od najekspanzivnijih oblika rekreacije. Njegova popularnost u našem regionu vrtoglavo raste u poslednjih nekoliko godina, a posebno kada je u pitanju Crna Gora. Prema podacima Uprave za statistiku Crne Gore, prošle godine je u njihovu zemlju uplovilo više od četiri hiljade stranih plovila, što je duplo više u odnosu na 2020. godinu, dok se u ovoj sezoni očekuje još veći broj poseta. Glavni razlog za to je izgradnja luksuznih i savremenih marina, poput one u Portonovom, koja je u međunarodnim krugovima jahting entuzijasta već uveliko poznata.

  Prema rečima Nikole Banovića, menadžera Portonovi marine, ovo luksuzno pristanište smešteno je na samom ulazu u Bokokotorski zaliv i predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje netaknutih obala Jadrana. Još jedan od razloga zašto se Portonovi nalazi na mapi najmodernijih marina u Evropi su najviši jahting standardi koje pruža.

  Boka Kotorska, Portonovi marina

  Boka Kotorska, Portonovi marina

  „Naša marina raspolaže sa 238 vezova i kapacitetom za prijem jahti i superjahti do 120 metara dužine. Kao deo standardnog paketa koji nudimo, gostima su naši zaposleni na raspologanju 24/7, na privezu i odvezu plovila, ali i za sve ostale usluge. Takođe, u funkciji je i benzinska stanica, kao i granični prelaz, tako da se sve formalnosti prilikom ulaska i izlaska iz države mogu odraditi u našoj marini. Ono što nas posebno raduje jeste zadovoljstvo naših klijenata koji nam se vraćaju, i o tome najbolje govori dobra popunjenost marine, kako tokom letnje sezone, tako i van nje. Klijenti uvek posebno ističu visok nivo usluge koje im pružamo, te sigurnost same marine“, ističe Banović.

  Pored toga, kapaciteti Portonovi marine omogućavaju podršku za jahte sa dubokim gazom, kao i pristup heliodromu, a gostima su na raspolaganju opšte i bezbednosne usluge, ali i one tehničke, koje podrazumevaju odlaganje otpadnih voda, naftnog otpada i ostale usluge po zahtevu.

  Marina Portonovi

  Marina Portonovi

  Veliku pažnju ljubitelja morskih aktivnosti privlači i novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club, koji organizuje mnoštvo događaja i aktivnosti, poput internacionalne regate Bari – Herceg Novi i Portonovi regate “Bokeška ostrva“, koje su obeležile početak sezone.

  Takođe, pored takmičarskog jedrenja i druženja u klubu, organizovana je i posebna pogodnost za zainteresovane nautičare – nekoliko sati uživanja uz jedrenje na jednoj od prestižnih jedrilica u bojama ovog kluba.

  Jedrilice

  Jedrilice

  Međutim, i onog momenta kada zakoračite van svog plovila, možete nastaviti da uživate u izuzetnim pogodnostima i uslugama koje pruža Portonovi rizort – opuštanje na plaži, vrhunski gastronomski užici u brojnim barovima i restoranima, šoping, umetničke galerije, frizerski i kozmetički saloni, najmodernija teretana i još mnogo toga. Zato, bilo da u Portonovi uplovljavate ili dolazite kopnom, ovo leto je pravo vreme da iskusite čari luksuznog života na Jadranu i uživate u jedinstvenoj kombinaciji vrhunskih nekretnina i dizajna i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva.

   

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE