Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Portonovi

  Portonovi obeležio još jednu uspešnu sezonu

  Aktuelna svetska dešavanja umnogome su uticala na trendove koji dominiraju u sferi turizma i ugostiteljstva. Hotelski centri i poznate turističke destinacije morali su da se prilagode globalnim promenama i da idu u korak sa vremenom. Na talasu reformi poslovanja našla se i Crna Gora, koja je još pre nekoliko godina počela da istražuje nova tržišta i da se visoko pozicionira na svetski poznatim listama za putovanja, čemu su najviše doprineli nedavno otvoreni prestižni hoteli i rizorti, poput luksuznog kompleksa Portonovi.

  Na ulicama popularnog rizorta ovog leta mogli su se čuti najrazličitiji jezici iz celog sveta, a kafići, barovi i restorani bili su puni turista, što je dokaz da je Portonovi spremno dočekao sezonu i da je entuzijastično privodi kraju, objašnjava rukovoditeljka odeljenja za marketing i komunikacije rizorta, Adrijana Husić.

  „Pored naših vernih posetilaca iz regiona, prilivu turista iz Zapadne Evrope, Amerike i Azije koji su ove godine otkrivali čari i lepote Crne Gore, svakako je doprineo i Portonovi rizort, zatim One&Only Portonovi kao najelitniji hotel na Jadranu, te vrhunski restorani, moderna marina…  Veoma nas raduje i činjenica da smo ove godine imali povećan broj gostiju i iz Turske i Kazahstana“, istakla je Husićeva.

  Pogled ka marini Portonovi

  Pogled ka marini Portonovi

  Ono što turiste iz čitavog sveta mami da posete baš ovaj rizort svakako je jedinstven spoj tradicije i luksuza, mediteranskog i crnogorskog duha, kao i ušuškanosti i zabave. Ove suprotnosti, zajedno sa nesvakidašnjim prirodnim lepotama Bokokotorskog zaliva, koji ujedno važi i za najjužniji evropski fjord, idealna su kombinacija za odmor, bilo da je u pitanju produženi vikend ili duži vremenski period.

  Kada je u pitanju zabava, jun i jul bili su ispunjeni najrazličitijim događajima, kao što su nastupi svetskih i regionalnih muzičkih zvezda. Pažnju publike privukle su i manifestacije poput internacionalne regate Bari – Herceg Novi, kao i Portonovi regate „Bokeška ostrva“. Takođe, One Life Rally bio je razlog da se svi ljubitelji najluksuznijih automobila okupe u Portonovom. Pored toga, izložbe i interaktivni performans slikarke Svetlane Ninković oduševili su sve prisutne.

  Marina Portonovi

  Marina Portonovi

  Međutim, tu nije kraj dobrom provodu – za drugu polovinu avgusta planiran je niz dešavanja, među kojima su i gostovanje poznatih DJ-eva Hugela i Mark Knight-a, ali i pevačice Nike Turković u Tapasake klubu. Za ljubitelje umetnosti, biće i dalje aktuelna izložba priznatog crnogorskog slikara Romana Đuranovića.

  Svi ovi događaji definitivno su obeležili leto na crnogorskoj obali Jadrana i kreirali nezaboravne uspomene, zbog kojih će se mnogi turisti već prvom prilikom vratiti u ovaj deo Bokokotorskog zaliva. Bilo da ste ljubitelj avanture i želite da istražujete divlje lepote prirode, ili ste radije za opuštanje u plažnom baru uz ukusnu hranu i koktele, budite sigurni da ćete u Portonovom pronaći svoj idealni kutak.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Portonovi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE