"Ponovo radi" BIP pivo!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Ponovo radi” BIP pivo!

  Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden u započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšeno je danas.

  Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije.

  BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu.

  “Pivo je zadržalo prepoznatljivu etiketu i karakter, a svojim lepim izgledom, dobrim ukusom i mirisom po sladu i hmelju, čuvajući vrednu tradiciju proizvodi se po najsavremenijoj tehnologiji. Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje”, rekao je direktor kompanije M6-Eden Srbija Aleksandar Popovski.

  On je naveo da će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji, a do kraja ove godine i na tržištima u regionu na kojima se i prodavalo pre više od četvrt veka.

  “Svesni smo da BIP pivo nije običan brend i da predstavlja simbol jednog društva i vremena kojeg se mnogi rado sećaju i naša je želja da taj osećaj i emociju ponovo oživimo i vratimo BIP pivu poziciju i značaj kakve zaslužuje”, istakao je Popovski.

  Kako je navedeno u saopštenju, makedonska investivciona grupa M6 je do sada realizovala nekoliko uspešnih revitalizacija velikih kompanija u regionu, u sektoru proizvodnje pića i od njih stvorila tržišne lidere poput Pivare Skopje i Tikveša.

  Izvor: Beta

  Foto: BIP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE