Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srbija voz

  Ponovo kamenovan voz, otkazano više polazaka

  Voz na srpskim prugama je ponovo kamenovan i tom prilikom je polomljeno staklo na vratima kompozicije, saopštilo je preduzeće Srbija Voz.

  Srbija Voz obaveštava da je oko 13.30 časova, došlo do ponovnog kamenovanja BG:Voza koji je krenuo iz stanice Ovča za Batajnicu. Voz je kamenovan na delu pruge Novi Beograd – Zemun, od strane za sada nepoznatih počinilaca.

  Pregledom vozova ustanovljeno je da je polomljeno stako na vratima koje koriste putnici pri ulasku i izlasku u voz.

  Zbog ovog incidenta otkazan je BG:Voz koji iz Batajnice polazi za Ovču u 14.42 časova, na relaciji Zemun – Ovča, kao i BG:Voz iz Ovče u 15.44 časova za Batajnicu, na relaciji Ovča – Pančevački most.

  MUP Srbije u saradnji sa Srbija Vozom odmah je preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.

  Srbija Voz upozorava da „kamenovanje vozova predstavlja izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika, sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja ali se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini“.

  Ovo je već treće po redu kamenovanje srpskih vozova, iako su vinovnici prvog ovakvog incidenta uhapšeni, i uprkos činjenici da su najavljene oštre kazne za ovakve vandalizme i mere za zaštitu vozova uz pomoć dronova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: SrbijaVoz

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE