Ponovo gust DIM i SMRAD nad Beogradom (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ponovo gust DIM i SMRAD nad Beogradom (FOTO)

  Izrazito gust oblak dima pojavio se tokom noći iznad beogradskih naselja Voždovac i Jajinci, uz neprijatan miris koji je mogao da se oseti i na najvišim spratovima banjičkih zgrada.

  Sa prozora visokih spratova jasno može da se vidi sivi sloj iznad Jajinaca koji se prostire skroz do Braće Jerković, koji se povećava i širi.

  Stanovnici tih krajeva su potvrdili da se uz to oseća i veoma neprijatan  miris koji, kako kažu, se oseća kao da je reč o nekim hemikalijama.

  Uprkos tome, na sajtu Beoeko se navodi da je, prema poslednjim merenjima, vazduh u Beogradu dobar, a da je “crveno” odnosno zagađeno samo u Vinči, u kojoj je nedavno gorela deponija, što je prouzrokovalo slične “simptome”, odnosno dim i smrad.

  Požar je zahvatio površinu od pet hektara, a kako su nadležni istakli, dim će moći da se vidi i u narednih nekoliko dana, ali stručnjaci Zavoda za javno zdravlje uveravaju da nema mesta panici.

   

   

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Komentari

  • Stepa

   Bole pluca od smrada. Smrdi na hemikalije i plastiku koja gori.

  • Gas Maska potrebna

   Probudio me nesnosan smrad. Vidi se sivi dim, banjica, kumodraz, naselje stepa, medakovic... katastrofa. Soliter gleda prema avali.

   • Biljana

    Isto, probudio me nagon za povracanjem od trovanja. Cerak vinogradi.

  • M

   Vi ste jedini portal koji je objavio vest o ovoj temi. Državna televizija, kao i obično, pokušava da nas ubedi da mirisa nema. Navodno reč je o zaprašivanju komaraca.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE