Politiku prepušta mlađima, a on se posvećuje novom poslu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Politiku prepušta mlađima, a on se posvećuje novom poslu

  Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović aktivno se bavi politikom od 18. goidine, bio je i u SRS.  Ima 39 godina, ipak rešio je da se odmori od dnevne politike. Ne odlazi u potpunosti, tu je da pomogne, ali, kako kaže, želi da se mladi dobiju šansu.

  Kada sam završio fakultet ja sam se uvek pitao kada ćemo mi da dobijemo neku šansu u životu. Nikada niste mogli da dobijete šansu upravo zbog tog nekog monopola koji su imali neki stariji. Kada pogledate sadašnjeg predsednika države Aleksandra Vučića, on je sa 23 godine bio potpredsednik parlamenta, u 26-27 bio je i ministar. Imao je pravu priliku i šansu. Znate li vi koliko je mladih ljudi u našoj državi koji završe fakulte, a nemaju nikakvu šansu da iskažu svoj talenat zato što stariji malo drže monopol. Ja znam koliko je to teško da se uđe u političku vatru, pa zašto im ne bih prepustio da oni na dnevno politička dešavanja daju svoje komentare.

  Kaže da nema više političkih ambicija, a šta će on?

  Dnevnom politikom neka se bave oni koji imaju ambicija u politici, koji imaju neku ambiciju u životu da ostvare nešto u politici, ja imam neka malo drugačija interesovanja. Ovde kod nas se svako za neku političku funkciju ubije živ i drži to kao da mu je jedino na svetu preostalo. Meni to nije, ja imam više ambicija u nečem drugom. Krenuo sam u advokaturu, želim da se posvetim doktorskim studijama i porodici.

  Izvor: Prva televizija, BIZLife

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE