Pokrenuta platforma za BESPLATNO podučavanje građana digitalnoj ekonomiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pokrenuta platforma za BESPLATNO podučavanje građana digitalnoj ekonomiji

  Organizacija za podršku srpskom IT i startap ekosistemu “Startit” pokrenula je platformu za deljenje znanja i učenje namenjena svima koji žele da napreduju u IT ekonomiji nazvanu “Startit Zajednica”, u kojoj je već 100 vrhunskih stručnjaka registrovano da deli znanja sa drugima.

  U saopštenju je navedeno da je “Startit Zajednica“ platforma koja pruža podršku i znanje svakom pojedincu koji želi da gradi i unapređuje karijeru unutar digitalne ekonomije i na taj način doprinese rešavanju ekonomske situacije u zemlji.

  “Svet i globalna ekonomija se menjaju brže nego ikada i bilo nam je važno da pružimo građanima opciju da se obrazuju za poslove budućnosti, koji se mogu realizovati putem interneta i koji se mogu dobro naplatiti. Važno nam je i da takve obuke budu besplatne, jer smatramo da nedostatak novca ne sme biti prepreka građanima da imaju karijernu perspektivu” izjavio je Vukašin Stojkov, suosnivač i generalni menadžer Startita.

  Građani za građane

  Kako se navodi u saopštenju, svaki korisnik dobija individualizovanu podršku i plan učenja koji je kreiran od strane Startitovog tima uz pomoć preko 100 stručnjaka koji su deo ove platforme.

  Korišćenje platforme je besplatno za sve građane koji žele da znanjem stvore nove prilike u svojoj karijeri. Njihova jedina obaveza je da nakon što dobiju pomoć, pomognu nekom narednom, manje iskusnom kolegi i na taj način vrate vrednost zajednici, dodaje se.

  Ove sedmice je otvoren poziv i za pojedince koji žele da dobiju podršku putem platforme u nekoj od sledeće četiri oblasti: začetak IT karijere, napredak u IT karijeri, razvoj digitalnih proizvoda i startap preduzetništvo, navedeno je u saopštenju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Startit

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE