Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Film Crna rupa, pohlepa

  Kako izgleda kada nas obuzme POHLEPA? Kratki film prikazuje šta se desi na kraju (VIDEO)

  „Crna rupa“ (Black Hole) je kratki film iz 2008. u režiji Olija Vilijamsa i Filipa Sansoma, koji na humoristički način prikazuje kako izgleda iskušenje i pohlepa jednog čoveka.

  Radnja se dešava u poslovnom prostoru, gde je u fokusu ponašanje kancelarijskog radnika, kog igra Napoleon Rajan, koji je ostao sam u firmi.

  Njegov posao je monoton, a njegovo raspoloženje nije na zavidnom nivou. Međutim, sve se menja u trenutku kada zaposleni ispijajući kafu kod fotokopir aparata otkriva natprirodnu moć koju ima „crna rupa“ na jednom papiru.

  Zahvaljujući napitku, koji stavlja na crni krug nakon čega čaša propada, shvatio je da kroz crnu rupu rukom može da dopre ispod bilo koje površine u firmi. Zbog tog saznanja postaje energičniji, ali i pohlepniji.

  Rajan uzima čokoladicu iz automata sa grickalicama i dok jede čokoladicu razmišlja šta sledeće može da uzme, odnosno da ukrade.

  Gleda na prostoriju gde stoji sef. Otključava je pomoću „crne rupe“, a onda prilazi sefu i uzima novac na isti način. Kako bi pokupio sve što je unutra, on ulazi u sef. Iznenada papir pada, a on ostaje zarobljen. Pohlepa ga je na kraju skupo koštala, i to slobode.

  Šta film na kraju čini tako dobrim? Iznenađenje, humor, natprirodni elementi, kreativan scenario i sjajan portret kako ljudska bića mogu da izgube kontrolu pred iskušenjem.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot YT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE