Pogledajte kako Amazfit satovi mogu da vam olakšaju svaki dan na poslu (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pogledajte kako Amazfit satovi mogu da vam olakšaju svaki dan na poslu (FOTO)

  Dobar pametni sat vam neće samo pokazati vreme, već će vam ga ujedno i uštedeti.

  Dobar poslovni sat svakako treba da vam u svakom trenutku kaže koliko je sati, ali kako biste mogli da ga maksimalno koristite i olakšate sebi poslovni život, potrebno je i da poseduje specifične funkcije koje se ne mogu naći na običnim satovima.

  Najbolji poslovni pametni satovi dolaze sa naprednim senzorima i mogućnostima koje nisu ograničene samo na poslovnu upotrebu, već i na brojne sportske aktivnosti i praćenje ključnih zdravstvenih parametara korisnika.

  S obzirom na veliki izbor pametnih satova, vrlo je važno da izaberete najbolji model za vaš životni i poslovni stil.

  Ovde se posebno izdvajaju Amazfit pametni satovi.

  Najnoviji modeli GTR 3 i GTS 3 osmišljeni su tako da vam podjednako budu od koristi na poslovnom sastanku, tokom sportskih i fitness aktivnosti, ali i kada je u pitanju briga o zdravlju.

  Amazfit se postarao da oba modela korisnicima nude izuzetan kvalitet izrade, lakoću korišćenja, ali i sve opcije i funkcije koje im u bilo kom trenutku mogu zatrebati.

  Posebno se izdvajaju preciznost rezultata koje vam sat pruža, softver koji je lak za korišćenje i kompatibilan sa drugim uređajima koje možda imate (Android i iOS), praćenje broja otkucaja srca, kvaliteta sna, broja unetih kalorija i monitoring nivoa stresa kom je telo izloženo tokom dana.

  Amazfit GTR 3

  Inteligentno praćenje zdravlja koje svako može da razume

  Amazfit GTR 3 je moćan pametni sat koji dolazi sa vrhunskim fitness funkcijama i baterijom koja može da izdrži i do 21 dan korišćenja.

  Ovaj pametni sat donosi moć i performanse koje će dugo biti uz vas.

  Čak i sa velikim brojem senzora koji su smešteni u njegovo tanko i lagano kućište, GTR 3 donosi prepoznatljiv i elegantan dizajn okruglih satova, tako da sigurno neće ostati neprimećen.

  Inspirisan klasičnim satovima, Amazfit GTR 3 će biti finalni detalj svake odevne kombinacije zahvaljujući aluminijumskom kućištu i sjajnom zaobljenom AMOLED ekranu bez ivica. Posebno se izdvaja i glasovni asistent koji vam je na raspolaganju onda kada su vam ruke zauzete na tastaturi kako biste u trenutku dobili potrebnu informaciju.

  Kako bi uživali u svakom pogledu na vaš GTR 3, na raspolaganju imate preko 100 posebno kreiranih lica, 15 animiranih prikaza i preko 100 always-on ekrana koji se staraju da svi podaci koje vam prikazuje budu pregledni i baš po vašem ukusu.

  Među podacima koji su vam na raspolaganju na Amazfit GTR 3 pametnom satu, svakako su najvažniji oni koji se tiču zdravlja. Zbog toga je ovaj model opremljen BioTracker PP3 3.0 senzorom koji može da prati brojne zdravstvene podatke u isto vreme kako biste jednim dodirom mogli da dobijete 4 važna podatka u isto vreme.

  Uz GTR 3 možete da testirate broj otkucaja srca, zasićenost krvi kiseonikom, nivo stresa i disanje samo jednim dodirom.

  Napredni biosenzor prati sve važne parametre 24 sata dnevno i spreman je da vas alarmira ako nešto nije u redu sa vašim zdravljem.

  Praćenje rezultata sada je još lakše uz PAI procenu zdravlja koja ih prikazuje na jednostavan i pregledan način.

  Sportisti će dodatno biti impresionirani fitness mogućnostima GTR 3 sata koji nudi preko 150 sportskih modova koji će pratiti vašu svaku fizičku aktivnost i obaveštavati vas o broju otkucaja srca, sagorelim kalorijama i svim drugim važnim parametrima.

  Amazfit GTR 3 može da izdrži i potapanje u vodu, kako biste mogli da uživate u moru ili bazenu bez ikakve brige.

  Amazfit GTS 3

  Pametna i laka briga o vašem zdravlju

  Amazfit GTS 3 je moćan pametni sat sa vrhunskim zdravstvenim i fitness funkcijama smeštenim u elegantno kućište.

  Superelegantno kućište Amazfit GTS 3 sata napravljeno je od lagane, ali izuzetno izdržljive, aluminijumske legure zbog čega je težak samo 24.4 grama.

  Poseban detalj koji se izdvaja jeste rotirajuća krunica, dok će celokupni dizajn sata učiniti da se vaš sat izdvaja iz mase, bilo da ste u pokretu na treningu ili poslovnom sastanku.

  Uz 1.75-inčni AMOLED displej, vrlo lako možete da vidite sve notifikacije koje vam sat prikazuje – poput dolaznih poruka, mejlova i svih ostalih informacija koje su ključne za ispunjavanje vaših poslovnih obaveza.

  Kako biste razbili svakodnevnu rutinu, Amazfit GTS 3 dolazi sa preko 100 elegantnih lica sa odgovarajućim always-on ekranima, a tu je i 15 posebno animiranih lica za sve fanove visoke tehnologije.

  Pored tačnog vremena, GTS 3 meri i prikazuje najvažnije zdravstvene i fitness parametre uz napredni BioTracker PPG 3.0 biometrijski senzor zahvaljujući kom možete da pratite brojne parametre u isto vreme.

  Uz Amazfit GTS 3 lako i jednostavno pratite broj otkucaja srca, zasićenost krvi kiseonikom i tempo disanja – sve što je potrebno jeste jedan dodir i odmah ćete znati da li je potrebno da malo usporite i napravite pauzu.

  Praćenje rezultata je lako i efikasno uz PAI procenu zdravlja koja ih prikazuje na jednostavan i pregledan način kako bi vam pružila detaljan pregled vašeg zdravlja.

  Baš kao što je briga o zdravlju, GTS 3 vam na podjednako lak način pomaže i pri vežbanju sa preko 150 jedinstvenih sportskih modova koji su dizajnirani da prate svaku aktivnost i podatke kao što je broj otkucaja srca, broj kalorija koje ste sagoreli i brojne druge.

  GTR3 pametan sat dostupan je u Gigatronu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE