Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Podrška preduzetništvu: Besplatan e-commerce servis Banka Inteza za male trgovce

  Banka Inteza (Intesa) će malim trgovcima koji žele da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta obezbediti besplatan i-komerc (e-commerce) servis za prihvatanje plaćanja nacionalnom Dina platnom karticom.

  Kako je saopšteno, banka će za prvih 1.000 trgovaca koji do 31. decembra ove godine podnesu zahtev za e-commerce uslugu omogućiti besplatno kreiranje internet prodajnog mesta (web shop), održavanje web šopa i korišćenje e-commerce servisa bez naknade tokom prva tri meseca, kao i transakcije Dina karticama bez provizije tokom prvih šest meseci korišćenja servisa.

  Po isteku tromesečnog perioda korišćenja usluge, banka će omogućiti trgovcima da uključe plaćanja i karticama ostalih kartičarskih brendova.

  „Prateći rastući trend online kupovine u našoj zemlji, želimo da pružimo podršku malim preduzećima koja svoje proizvode i usluge mogu da plasiraju na tržište putem interneta i tako im pomognemo da pokrenu nov ili unaprede postojeći biznis, snize troškove svog poslovanja i pronađu jednostavniji put do kupaca“ , isstakla je  predsednik Izvršnog оdbora Banca Inteza Draginja Đurić.

  Ona je dodala da na taj način ne samo da podstiču razvoj preduzetništva, već i doprinose jačanju domaće platne kartice, kao i ukupnoj digitalnoj transformaciji srpske privrede.

  Banca Inteza je vodeća banka na tržištu Srbije u segmentu e-commerce usluga koje je u ponudu uvela još 2007. godine.

  Sarađuje sa oko 400 trgovaca koji su putem e-commerce servisa u prvoj polovini 2018. godine ostvarili promet od 3,63 milijarde dinara i gotovo 874.000 transakcija, što predstavlja rast od 48 odsto u visini prometa i 66 odsto u broju transakcija u odnosu na isti period prethodne godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE