Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počinju otpuštanja u CNN

  Krist Liht, čelnik CNN koji je u vlasništvu Warner Brosa, obavestio je zaposlene dopisom da su u toku otpuštanja, navodi se u imejlu koji je Reuters dobio na uvid.

  Liht je rekao da će CNN obavestiti o tome manji broj osoba, uglavnom neke od svojih plaćenih saradnika, a pogođene zaposlenike sutra, stoji u dopisu. O drugim detaljima Liht će zaposlene obavestiti u četvrtak.

  „Znam da ove promene utiču i na naše kolege koji odlaze i na one koji ostaju. Mi imamo resurse da vas podržimo“, napisao je Liht.

  Smanjenje radnih mesta bilo je očekivano i događa se dok neke kompanije nastoje da obuzdaju troškove i smanje broj zaposlenih kako bi se pripremile za privredno usporavanje, navodi Reuters.

  Liht je u oktobru upozorio da će CNN doživeti promene, navodeći „rasprostranjenu zabrinutost zbog stanja globalne ekonomije“.

  Promene će uticati na „ljude, budžete i projekte“, istakao je Liht. Operater kablovskih kanala AMC Networks saopštio je da će otpustiti 20 odsto svog osoblja u SAD, jer se suočava s pritiscima industrije i izazovnom ekonomijom.

  Izvor: Index

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE