Počele edukativne radionice za mlade nezaposlene

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Počele edukativne radionice za mlade nezaposlene

  U Smederevskoj Palanci  je počeo prvi ciklus trodnevnih edukativnih radionica, u okviru kojih će više od 60 nezaposlenih mladih tokom juna steći nove lične i poslovne veštine ključne za lakše zaposlenje. Polaznici imaju priliku da uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Radionice se održavaju u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje u 10 gradova Srbije.

  Program je pokrenula kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje, NALED-om i opštinama u kojima se sprovodi.

  „Program Coca-Cola podrška mladima je od velikog značaja za mlade u opštini Smederevska Palanka jer će pomoći da smanjimo njihov odlazak i osnažimo ih da pronađu posao u gradu u kom su završili obrazovanje.Drago nam je što je Smederevska Palanka deo ovog projekta i što kao opština zajedno sa kompanijom Coca-Cola HBC Srbija stvaramo bolje uslove za razvoj mladih.“ izjavio je predsednik opštine Smederevska Palanka Toplica Pintorović.

  Program će tokom 2017. godine u Srbiji proći čak 1.000 mladih, a edukativne radionice  vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije koji će biti u ulozi mentora. Radionice u Smederevskoj Palanci se održavaju od 13. do 15. juna, kao i od 27. do 29. juna.

  „Ovim dugoročnim programom Coca-Cola HBC želi da omogući mladim ljudima da savladaju važne poslovne veštine, primene novo znanje i sa samopouzdanjem krenu u potragu za poslovima koje žele. Razvoj mladih vidimo kao ulaganje u održivi razvoj naše kompanije kao i budućnosti lokalne privrede koja zavisi od generacija koje dolaze“, istakla je Jovana Tufegdžić, predstavnik kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

  Radionice se održavaju tokom maja i juna u Ćupriji, Kraljevu, Šidu, Aleksincu i Smederevskoj Palanci, a  tokom septembra i oktobra u Kovinu, Prijepolju, Novom Pazaru, Prokuplju i Leskovcu.

  Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE